Παπακαλιάτης - Λούλης: Στα χαρακώματα για το... ταλέντο!

07.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δυο μέρες μόνο, όσο μια βόλτα διαρκεί, για τόσο μόνο... δυο μέρες μόνο». Βέβαια, στην περίπτωση του Χρήστου Λούλη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φαίνεται ότι οι σχέσεις τους κράτησαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δυο μέρες μόνο, όσο μια βόλτα διαρκεί, για τόσο μόνο... δυο μέρες μόνο». Βέβαια, στην περίπτωση του Χρήστου Λούλη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φαίνεται ότι οι σχέσεις τους κράτησαν όσο μια σειρά και συγκεκριμένα το «Δυο μέρες μόνο». Καλά, μπορεί να κράτησαν περισσότερο, αλλά λίγη σημασία έχει, αφού πλέον η σχέση/φιλία των δύο ηθοποιών περνά σοβαρή κρίση.

Μη σου πω ότι βρίσκονται στα «χαρακώματα», έχοντας ξεκινήσει έναν «πόλεμο» δηλώσεων και ταβανόπροκων. Την αρχή έκανε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος όσο γλυκός φαίνεται στη φωτογράφηση για λογαριασμό του ΕΓΩ, άλλο τόσο πικρός (πικρόχολος δηλαδή) ήταν στις δηλώσεις του. Βλέπεις, στη συνέντευξη αυτή δεν τα άκουσε μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια, της οποίας το ταλέντο το σύγκρινε με αυτό ενός σκύλου ή ενός παιδιού, αλλά τα άκουσε και ο πάλαι ποτέ φίλος και συνεργάτης του στην τηλεόραση, Χριστόφορος.

Ο Λούλης που λες, χαρακτήρισε τον Παπακαλιάτη κυρίως τηλεοπτικό ηθοποιό, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τον «Φόρη» και το έδειξε στον «Καφέ» της Ελένης. Αυτό πάλι; Μέσα στα αχα-χού-χα της η Μενεγάκη βγάζει και «λαβράκι», όπως το πρωί της Παρασκευής με τον Παπακαλιάτη, ο οποίος όχι μόνο... απέταξε τον χαρακτηρισμό «τηλεοπτικός ηθοποιός», αλλά τα έχωσε κανονικά στον Λούλη. «Υπάρχει ηθοποιός. Καλός ή κακός» είπε ο Χριστόφορος, ο οποίος δεν καταλαβαίνει και δε συμφωνεί με την επιμονή κάποιων να δίνουν ταμπέλες και να κάνουν διαχωρισμούς στην υποκριτική.

Σαν το τραγούδι ένα πράγμα. Και δε σταμάτησε εκεί, λέγοντας (κι αφού είχε φουρκιστεί για τα καλά) ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα πολλών κόμπλεξ και απωθημένων κάποιων που εντάσσονται στον «ποιοτικό» χώρο. Με λίγα λόγια ο «Φόρης» είπε κομπλεξικό τον Λούλη, με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά του πρώτου. Τώρα, πώς του ήρθε του Λούλη να τα πει όλα αυτά, όταν ο ίδιος έχει παίξει στην τηλεόραση και μάλιστα σε σειρά Παπακαλιάτη, ο Θεός και η ψυχή του. Πάντως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προχωρήσει το νέο τούτο «μέτωπο». Γουάου...