Θρίλερ με ΚαραμεροΧαριτάτους και Παπαδάκη!

04.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολοι καιροί για τους ΚαραμεροΧαριτάτους, οι οποίοι εκεί που πέρυσι ήταν η έκπληξη της χρονιάς και σάρωναν σε τηλεθέαση, φέτος βλέπουν τα νούμερα της εκπομπής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολοι καιροί για τους ΚαραμεροΧαριτάτους, οι οποίοι εκεί που πέρυσι ήταν η έκπληξη της χρονιάς και σάρωναν σε τηλεθέαση, φέτος βλέπουν τα νούμερα της εκπομπής να πηγαίνουν πιο χαμηλά πιο χαμηλά και τα σενάρια για το τηλεοπτικό τους μέλλον να δίνουν και να παίρνουν. Τελευταία, οι φήμες έχουν φουντώσει και θέλουν το «10 με 1 μαζί» να κόβεται άδοξα πριν καν τελειώσει η χρονιά.

Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους, ενώ με κάθε ευκαιρία δίνουν εμμέσως απαντήσεις σε αυτά που ακούγονται. Μέχρι μία γριούλα 80 ετών (ντόινγκ) επικαλέστηκε ο Χαριτάτος για να διαψεύσει το τελευταίο σενάριο, που θέλει να κόβεται η εκπομπή τις επόμενες μέρες και στη θέση της να βάζουν σε επανάληψη τουρκικά σήριαλ. Σύμφωνα με τον Χαριτάτο, η 80χρονη δαιμόνια τηλεθεάτρια από την Κατερίνη, που άλλο καημό δεν έχει, πήρε στους ΚαραμεροΧαριτατους, όχι για να καταγγείλει για τις συντάξεις (όπως κάνουν όλοι οι παππούδες που τηλεφωνούν στα κανάλια), αλλά για να ρωτήσει αν ισχύουν οι φήμες.

Είπε ο Αυτιάς ότι ο ΑΝΤ1 κόβει τους ΚαραμεροΧαριτάτους και βάζει στη θέση τους τούρκικα; Απορώ πού άκουσε η 80χρονη από την Κατερίνη αυτό το σενάριο. Γιατί αν υποψιαστώ ότι η γιαγιά βλέπει Τσιμτσιλή, θα πεθάααανω. Τέλος πάντων, ο Χαριτάτος μέσα από την εκπομπή του καθησύχασε την γιαγιά, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το σενάριο. Και όπως είπε, είναι κρίμα να λέγονται αυτά, κυρίως για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είναι το «ιερό τέρας» της τηλεόρασης.

Βλέπεις, ένα σενάριο που παίζει, θέλει το κανάλι να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του Παπαδάκη που λήγει τον Ιούνιο και στη θέση του να μετακινούνται οι Καραμεροχαριτάτοι είτε πακέτο είτε... σπαστά. Να πάει δηλαδή ο ένας έχοντας παρέα μία γυναίκα και να παραμείνει ο άλλος στη ζώνη 10 με 1 έχοντας επίσης στο πλευρό του άλλη μία εντυπωσιακή κυρία. Μάλιστα, λέγεται ότι στο Μαρούσι για τη δεύτερη περίπτωση έχουν μία κυρία στα υπόψη τους. Όσο για τον Παπαδάκη; Μάλλον εκτυλίσσεται ένα θρίλερ γύρω από αυτόν, αφού το τηλεοπτικό του μέλλον φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ!