Έξαλλος ο Ψινάκης για την αποχώρηση Θεοχάρη;

04.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλος, πολύ έξαλλος έγινε ο Ηλίας Ψινάκης και ο λόγος λένε ότι ήταν η αποχώρηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη από το Just the two of us.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος, πολύ έξαλλος έγινε ο Ηλίας Ψινάκης και ο λόγος λένε ότι ήταν η αποχώρηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη από το Just the two of us. Δεν ξέρω αν ο δαιμόνιος μάνατζερ του νεαρού ηθοποιού περίμενε να δει το καμάρι του να κερδίζει τον διαγωνισμό, αλλά φαίνεται ότι δεν περίμενε με τίποτε να τον δει εκτός τελικού. Και προφανώς την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε αυτόν.

Κοίταξε, άδικο δεν του ρίχνω του Ψινάκη, διότι ο Θεοχάρης ήτο κατά κάποιο τρόπο ο εκλεκτός της επιτροπής, τσέπωνε τα δεκαράκια στο άνετο, ενώ σε κάθε εμφάνιση του τα κοριτσάκια από κάτω ξελαρυγγιάζονταν φωνάζοντας το όνομα του. Αλλά φευ για εκείνον, δεν είχαν τον ίδιο ενθουσιασμό οι τηλεθεατές, οι οποίοι αυτή τη φορά τον έστειλαν σπίτι του. Ή όπως λένε κάποιοι, τον έστειλαν να κάνει πρόβες για την Γιουροβίζιον.

Ναι το σενάριο αυτό φαίνεται ότι δεν είναι... επιστημονικής φαντασίας και όπως όλα δείχνουν ο Θεοχάρης θα λάβει μέρος. Τού έχω μεγάλη συμπάθεια, αλλά θα το πω... κουτσοί, στραβοί στην άγια Γιουροβίζιον!!! Τέλος πάντων, μετά το τέλος του Just ο Ιωαννίδης παραδέχτηκε τα της Γιουροβίζιον, αλλά κανείς δεν κατάλαβε αν αστειεύεται ή μιλάει σοβαρά. Όπως κανείς δεν κατάλαβε, αν εξοργίστηκε με την αποχώρηση του.

Ο Ψινάκης, πάντως, όπως λένε, τα πήρε στο κρανίο και για του λόγου το αληθές, η απουσία του Θεοχάρη την Δευτέρα από το «Πρωινό μου» οφείλεται στον δαιμόνιο μάνατζερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνος έχει εξοργιστεί τα μάλα με το κανάλι για την αποχώρηση και απαγόρευσε στον Θεοχάρη να πάει στο πρωινό, επικαλούμενος προσωπικές υποχρεώσεις. Εξάλλου, αυτό είπε και η Ελπίδα η οποία επίσης είχε τα νευράκια της από την αποχώρηση. Για να καταλάβεις, προέβλεψε ότι νικήτρια θα είναι η Μπεκατώρου και μόνο φωτιές δεν έβγαλε από μάτια και αυτιά. Πυρ και μανία η αοιδός...