Βανδή: Παραμένει στο νοσοκομείο. Πότε βγαίνει;

03.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρίτη μέρα στο νοσοκομείο παραμένει η Δέσποινα Βανδή, αλλά η κατάσταση της υγείας εξελίσσεται ομαλά. Η γνωστή τραγουδίστρια ακολουθεί κανονικά την θεραπευτική αγωγή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρίτη μέρα στο νοσοκομείο παραμένει η Δέσποινα Βανδή, αλλά η κατάσταση της υγείας εξελίσσεται ομαλά. Η γνωστή τραγουδίστρια ακολουθεί κανονικά την θεραπευτική αγωγή και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι η λοίμωξη θα υποχωρήσει τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, η Δέσποινα αναμένεται να πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας, αφού οι γιατροί κρίνουν ότι ο οργανισμός της χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση. Η διάθεση της αοιδού είναι καλή και όπως λένε οι γιατροί που την παρακολουθούν, είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη.

Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ όπως ακούστηκε, η Δέσποινα δεν θέλει να πάρει έκταση η περιπέτεια της. Άλλο αν έχει γίνει πρώτο θέμα και βλέπουμε μέχρι ζωντανές συνδέσεις έξω από το νοσοκομείο. Για το λόγο αυτό, έχει ζητήσει από φίλους και συναδέλφους της να μην την επισκεφτούν. Μόνο οι πιο στενοί φίλοι και συνεργάτες της την έχουν δει από κοντά.