Η ώρα της χολής!

22.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Έρως ανήκατε μάχαν, Λάσκος ηράσθη την Πεπάρα". Όπου Λάσκος ο γνωστός πρώην farmer Βασίλης και Πεπάρα η Τσεσμελή.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Έρως ανήκατε μάχαν, Λάσκος ηράσθη την Πεπάρα". Όπου Λάσκος ο γνωστός πρώην farmer Βασίλης και Πεπάρα η πάλαι ποτέ "Πριγκίπισσα των trash εκπομπών", η Τσεσμελή. Οι δυο νέοι συναντήθηκαν μετά τις δηλώσεις του Λάσκου στης Τατιάνας ότι του αρέσει η Πέπη ως γυναίκα και ο έρωτας του ήτο κεραυνοβόλος. Τα πρώτα ραντεβού δεν άργησαν κι αφού τα παιδιά κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν κι ότι το μέλλον τους ανήκει, βγήκαν στης Τατιάνας για να διαλαλήσουν τον έρωτα τους. Μετά από αυτή την δημόσια εμφάνιση τους άλλη δεν έκαναν και δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το "ειδύλλιο" τους υφίσταται ακόμη. Αν ναι, τότε τους ταιριάζει γάντι το "Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι".

Και μετά από έναν μεγάλο έρωτα περνάμε τώρα σε ένα μεγάλο μίσος. Στα μαχαίρια είναι η Στέλλα Μπεζεντάκου και η Ίνα Λαζοπούλου και αιτία είναι μία φούστα. Όχι η οποιαδήποτε φούστα, αλλά εκείνη η μικροσκοπική κόκκινη καρό με την οποία εμφανίζονται στα κέντρα όπου άδουν οι δύο καλλιτέχνιδες(;). Πρώτη την φόρεσε η Λαζοπούλου η οποία σαν είδε την Στέλλα να κάνει εμφάνιση με μία ίδια, άστραψε και βρόντηξε. Ζήτησε τον λόγο από την "ρουχοκλέφτρα" και ιδού η απάντηση που πήρε: Εμένα μου την έραψε ένας ξάδελφος μου που έχει ατελιέ στο Κολωνάκι. Ε, εκεί ήταν που τα "πήρε κρανίο" η Ίνα καθότι η δικιά της είναι κομμάτι Βαλεντίνο (όχι παίζουμε). Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά ο "ρουχοκλέφτης" είναι ο ράφτης - ξάδελφος, ο οποίος "ξεπατικώνει" ξένα σχέδια. Α, όλα αυτά έγιναν που αλλού(;), στης Τατιάνας.

Τέλος, μυστήριο υπάρχει γύρω από την αναβολή της συνεργασίας της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους στο "Φως". Οι δύο συνεργάτες και φίλοι ήταν να συνυπάρξουν στο εν λόγω κέντρο - το 32% ιδιοκτησίας Θεοδωρίδου- αυτός με το πιάνο του κι εκείνη με τη φωνή της. Την τελευταία στιγμή, η συνεργασία "ναυάγησε" και πολλά ακούγονται. Η επίσημη εκδοχή - και αυτή δέχομαι, γιατί δεν με πολυνοιάζει - είναι πως ο Θεοφάνους δεν έχει χρόνο, ενώ τα μπουζούκια (να το πω;) τελικά δεν είναι του στυλ του. Ελπίζω να τους δούμε κάποια στιγμή στο Μέγαρο, όπως τον Νταλάρα με την Μαρινέλλα.