Ιντριγκες στο Fame Story

22.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, η είδηση στην "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" είναι πως τις μέρες αυτές δεν έφυγε κάποιος παίκτης. Το γεγονός, όμως, είναι πως στη Σχολή γίνεται "της τρελής το πανηγύρι"
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η είδηση στην "Μεγάλη του Fame Ακαδημία" είναι πως τις μέρες αυτές δεν έφυγε κάποιος παίκτης. Το γεγονός, όμως, είναι πως στη Σχολή γίνεται "της τρελής το πανηγύρι" και οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες έχουν ανάψει για τα καλά. Νότης και Νίνο είναι οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι και γύρω τους έχουν συσπειρώσει τα υπόλοιπα αηδόνια του παιγνιδιού. Με το πλευρό του "καλλιτέχνη" Νίνο είναι οι συνάδελφοι του Θάνος, Γρηγόρης, Φωτεινή και Ελεάννα, ενώ με τον "καλλιτέχνη" Νότη είναι η Ασπα, ο Σωκράτης και η Ιωάννα.

Εκφράσεις απείρου κάλλους όπως: "Μου έρχεται να τον αρχίσω στα χαστούκια" ή "Τώρα βιδώθηκα" δίνουν και παίρνουν, ξετυλίγοντας το...μεγαλείο των φερέλπιδων αοιδών. Αυτός που είναι πιο "φορτωμένος" και βλέπει παντού φαντάσματα είναι ο Νίνο. Ο εν λόγω νέος, λες και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του, καθετί που λέει η αντίπαλη ομάδα το εκλαμβάνει ως σπόντα και αν οι "κολλητοί" του δεν ήταν ψυχραιμότεροι, στο Fame θα γινόταν τουλάχιστον του "Κουτρούλη ο γάμος". Για παράδειγμα, η Ιωάννα τραγούδησε το ρεφρέν του άσματος της Θεοδωρίδου, "Υποκρισία" και πως γλίτωσε το ξύλο από το Νίνο - που κατά το όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται - ένας Θεός ξέρει.

Μέσα σε όλη αυτή την ίντριγκα, το μίσος και τις εντάσεις, ήρθε η καθηγήτρια υποκριτικής για να τους διδάξει τα "πρέπει και δεν πρέπει σε μία οικειοθελή αποχώρηση". Όσο εκείνη μιλούσε, τόσο έβραζαν στο ζουμί τους ο Νότης με το Νίνο, ενώ οι υπόλοιποι υπόδειγμα - μαθητών ως είναι, κρατούσαν σημειώσεις. Και κάτι άσχετο: οι άνθρωποι που διαλέγουν τα αηδόνια της Σχολής, με τι κριτήρια επέλεξαν την Νταιάνα; Φωνή δεν έχει. Ή μάλλον έχει αλλά μόνο για να μιλάει. Σκηνική παρουσία επίσης δεν έχει. Ενδυματολογικό γούστο δεν διαθέτει είναι σίγουρο (καλά αυτά τα μπλουζάκια με το βαθύ ντεκολτέ από ποιο πανέρι της Αιόλου τα τσακώνει;). Οπότε ποιος ο λόγος, ο στόχος και ο σκοπός της παρουσίας της στο εν λόγω παιγνίδι; Μήπως, η προϋπηρεσία της -ως τραγουδίστρια- σε μαγαζιά που έπαιρνε μάλιστα ακατέβατα 40 χιλιάρικα τη βραδιά;