Ποιος κλέβει τις σοκολάτες στη Φάρμα;

22.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μετά το ερώτημα που βασάνιζε τους παίκτες του ΒΒ1 "Ποιος κατουράει έξω από τη λεκάνη", ήρθε να απασχολήσει τους αγρότες της Φάρμας το ερώτημα: "Ποιος κλέβει τις σοκολάτες".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το ερώτημα που βασάνιζε τους παίκτες του ΒΒ1 "Ποιος κατουράει έξω από τη λεκάνη", ήρθε να απασχολήσει τους αγρότες της Φάρμας το ερώτημα: "Ποιος κλέβει τις σοκολάτες". Συζητήσεις επί συζητήσεων έγιναν γύρω από το τζάκι πάνω στο θέμα αυτό και άκρη δεν έβγαινε, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν και η Ειρήνη να...καταριέται: "Φωτιά να πέσει να κάψει όποιον το κάνει". Η εξαφάνιση των σοκολάτων, των μπισκότων και άλλων λιχουδιών έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην Φάρμα και οι παίκτες δεν ξέρουν τι να κάνουν για να βρουν τον λιχούδη - κλέφτη.

Να βάλουν κάμερες παντού να τον παρακολουθούν; Να βάλουν στην σοκολάτα λίγο καθαρτικό, οπότε εκείνος που θα παίρνει συνέχεια τα βουνά και τα λαγκάδια - για ευνόητους λόγους - θα είναι και ο ένοχος; Πάντως, η Ελένη έριξε λίγο φως στην υπόθεση λέγοντας πως τις προάλλες είδε κάτι σοκολάτες στο δωμάτιο των αγοριών. Για να δούμε, γιατί η αγωνία που έχουμε δε...λέγεται! Κατά τα άλλα, η μέρα που ο αρχηγός Γιάννης θα επιλέξει τον πρώτο μονομάχο έφθασε και όπως όλα δείχνουν θα είναι μάλλον ο κυρ Κώστας.

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο "μέγα Φαρμάρχης" πως τον πλησίασε ο εν λόγω παίκτης και του ζήτησε να τον ψηφίσει επειδή θέλει να φύγει από την Φάρμα μονομαχώντας. Αυτό, πάλι, άλλο που δεν βολεύει τον Γιάννη, ο οποίος δεν μπορώ να πω ότι εκτιμάει δεόντως τους άνδρες συμπαίκτες του. Τα κορίτσια, ωστόσο, τα οποία δεν γνωρίζουν το "παρασκήνιο", έχουν πέσει με τα μούτρα στην μελέτη, έχοντας ξεσκονίσει το Βιβλίο της Φάρμας. Ειδικά, η Κυριακή έχει πάρει τόσο ζεστά το θέμα λες και πάει να δώσει Πανελλήνιες!