Προκαλεί και πάλι ο Τζάκσον

22.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μία βόλτα στο ζωολογικό κήπο αποφάσισε να πάει τα παιδιά του ο Μάικλ Τζάκσον, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι πατεράδες του κόσμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία βόλτα στο ζωολογικό κήπο αποφάσισε να πάει τα παιδιά του ο Μάικλ Τζάκσον, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι πατεράδες του κόσμου. Μόνο που ο συγκεκριμένος πατέρας είναι αλλιώτικος από τους άλλους, το ίδιο και τα μικρά του...πριγκιπόπουλα, που η βόλτα τους στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνο ήταν περισσότερο μια ταλαιπωρία, παρά ψυχαγωγία. Γύρω από την φαμίλια Τζάκσον, οι σωματοφύλακες είχαν φτιάξει ένα "τείχος" και δεν επέτρεπαν σε κανέναν να τους πλησιάσει.

Να φανταστείς, μέχρι τον γορίλα στο κλουβί "πέρασαν" από στενό έλεγχο για να διαπιστώσουν...το αγνό των προθέσεων του. Τα, δε, μικρά ο Πρινς Μάικλ ο Δεύτερος και η τετράχρονη αδελφή του Πάρις, ήταν καλυμμένα με κόκκινο βέλο - πατέντα του πατέρα Μάικλ - προκειμένου να μην δει ο κόσμος το πρόσωπο τους. Το γεγονός αυτό, λογικό και επόμενο ήταν να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τους παιδοψυχολόγους να υποστηρίζουν πως όλη αυτή η συμπεριφορά θα τα κάνει εκκεντρικά όπως τον πατέρα τους.

Φίλοι του Τζάκσον, πάντως, λένε πως ο πάλαι ποτέ "Βασιλιάς της Ποπ" ντύνει τα παιδιά του σαν το...τσίρκουλο καλύπτοντας το πρόσωπο τους, για να τα προστατέψει από πιθανή απαγωγή. Σου λέει, δηλαδή, ο άνθρωπος: αν ξέρουν ποια είναι τα τέκνα μου θα τα σταμπάρουν και μια ενδεχόμενη απαγωγή είναι πολύ πιο πιθανή, απ' ότι να μην ξέρουν πως είναι. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη. Όσον αφορά την ιστορία με το μπαλκόνι και το παραλίγο ατύχημα με τον μικρό του γιο, ο θόρυβος ακόμη δεν έχει κοπάσει. Παρόλο, που ο Τζάκσον παραδέχτηκε - κατόπιν εορτής - ότι ήταν ένα "φοβερό λάθος" από μέρους του, ο Τύπος της Αμερικής τον κατηγορεί για την επιπολαιότητα που δείχνει ως γονέας. Τώρα, προστέθηκε και η βόλτα στο τσίρκο με τα καλυμμένα πρόσωπα των μικρών κι άντε να πείσει τον κόσμο ο καλλιτέχνης ότι είναι καλός πατέρας. Το μόνο που έχει καταφέρει, είναι στα σεμινάρια "πώς να γίνεται καλοί γονείς" να φέρνουν το παράδειγμα του: πως είναι ο Μάικλ Τζάκσον; Ε καμία σχέση!