Μπεν Αφλεκ: ο πιο σέξι άνδρας

21.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μία πρωτιά που κάθε αρσενικό του πλανήτη τούτου θα ήθελε να είχε, πήρε ο Μπεν Αφλεκ. Ο διάσημος ηθοποιός και αρραβωνιάρης της Τζένιφερ Λόπεζ,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μία πρωτιά που κάθε αρσενικό του πλανήτη τούτου θα ήθελε να είχε, πήρε ο Μπεν Αφλεκ. Ο διάσημος ηθοποιός και αρραβωνιάρης της Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με το περιοδικό People είναι ο πιο "σέξι άνδρας" στον κόσμο. Η επιτυχία αυτή του Αφλεκ είναι μεγάλη, αν αναλογιστείς πως άφησε πίσω του ωραία "μεγαθήρια" και πρώην κατόχους του εν λόγω τίτλου, όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Τομ Κρουζ και φυσικά ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Ο ίδιος ο Αφλεκ πήρε πολύ ψύχραιμα την επιτυχία του, ενώ το ίδιο ψύχραιμα μπορείς να πεις ότι την πήρε και η αγαπημένη του Τζένιφερ. Μάλιστα δήλωσε σχετικά για το θέμα: "Δεν περίμενα από ένα περιοδικό να μου πει ότι ο Μπεν είναι ο πιο σέξι άνδρας". Ξέρει η γυναίκα τι παίρνει, ενώ συνέχισε: "Η διαφορά με το περιοδικό είναι πως για εμένα ο Μπεν θα είναι ο πιο σέξι άνδρας και μετά από εκατό χρόνια".

Την κακία μου τώρα να την πω; "Σιγά μην είναι μαζί μετά από τόσα χρόνια". Πάντως, μπράβο στην γυναίκα που το πήρε τόσο ψύχραιμα και δεν την έπιασαν οι ζήλιες ότι και καλά τώρα θα "λιγουρεύονται όλες τον άνδρα μου" ή "ότι θα πάρουν τα μυαλά του αέρα" και τα συναφή. Στη λίστα, εκτός των προαναφερθέντων "διακεκριμένων" ανδρών φιγουράρει ακόμη και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας.