Ο Πανούσης πήγε Μελά

21.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στον Ζαφείρη Μελά πήγε πριν λίγες μέρες ο Τζίμης Πανούσης. Ο εν λόγω καλλιτέχνης είναι αλήθεια πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εξορμήσεις και η παρουσία του στο "Καν Καν"
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στον Ζαφείρη Μελά πήγε πριν λίγες μέρες ο Τζίμης Πανούσης. Ο εν λόγω καλλιτέχνης είναι αλήθεια πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εξορμήσεις και η παρουσία του στο "Καν Καν" εξέπληξε ευχάριστα τους θαμώνες. Ο Πανούσης μαζί με την παρέα του έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα και καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος διασκέδαζαν αλά...μπουζουκερί. Πέταγαν γαρύφαλλα στους αοιδούς του μαγαζιού, σιγοτραγουδούσαν τα άσματα που ακούγονταν κι έπιναν το ουισκάκι τους.

Όταν εμφανίστηκε ο Μελάς, έγινε μεγάλος τζερτζελές, με τον Πανούση να δείχνει φανερά την προτίμηση του στον εν λόγω αοιδό. Αυτός, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν στα κέντρα, κάλεσε τον Τζίμη στην πίστα να πουν ένα τραγούδι. Όπερ κι έγινε και προς μεγάλη έκπληξη των παρισταμένων δεν είπαν το "Βάζελοι, χανούμισες, βαζέλες" αλλά παλιά βαριά λαϊκά. Την "τιμητική" του είχε ο Μανόλης Αγγελόπουλος, του οποίου δύο τραγούδια είπε ο Πανούσης. Το χειροκρότημα από κάτω έδωσε και πήρε, ενώ τα λουλούδια...έφευγαν μαζί με τα πανέρια.

Μετά από το ρεσιτάλ αυτό, ο Πανούσης επέστρεψε στο τραπέζι του, ενώ από το κέντρο έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί - δυο τραπέζια παραδίπλα - ήταν και η Δώρα του ΒΒ1, φίλη της αοιδούς Ελένης Καρουσάκης, που άδει στο εν λόγω κέντρο. Το πρώην reality - girl τον καιρό αυτό δεν εμφανίζεται σε κάποιο μαγαζί και για το λόγο αυτό έχει πάρει σβάρνα τις πίστες των Αθηνών, τις περισσότερες φορές συνοδευόμενη από την φίλη της, την Καρουσάκη. Το βράδυ εκείνο, όπως και ο Πανούσης, η Δώρα κατόπιν παροτρύνσεως της φιλενάδας της πήρε το μικρόφωνο και είπε ένα άσμα. Εξάλλου, στις περισσότερες εξόδους της τα συνηθίζει κάτι τέτοια.