Εκτός Fame ο Νίνο

25.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, xωρίς το "είδωλο" τους Νίνο έμειναν για δεύτερη φορά - ελπίζω και η τελευταία - οι πολυπληθείς "Νινίτσες" του. Ο φέρελπις αοιδός νικήθηκε στα σημεία από τις φαν του Νότη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χωρίς το "είδωλο" τους Νίνο έμειναν για δεύτερη φορά - ελπίζω και η τελευταία - οι πολυπληθείς "Νινίτσες" του. Ο φέρελπις αοιδός νικήθηκε στα σημεία από τις φαν του Νότη, ο οποίος πήρε την...εκδίκηση του από το αποκαλούμενο και ως "Αστέρι του Fame". Η αποχώρηση του Νίνο προκάλεσε μια αναστάτωση στο πλατό, όπου τα "κολλητάρια" του στο παιγνίδι και οι φαν του που είχαν πάει μέχρι εκεί, δεν πίστευαν στα μάτια τους. "Μα να φύγει ο Νίνο" απορούσαν και πλάνταζαν στο κλάμα. Ο, δε, αποχωρήσας, το πήρε ψυχραιμότερα, όταν όμως είδε το Νότη να τον αποχαιρέτα με μια στεναχώρια στο πρόσωπο του, άστραψε και βρόντηξε.

Η κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους ως φαίνεται καλά κρατεί και θα κρατεί για καιρό ακόμη. Πάλι καλά να λες, που θα έχουμε να γράφουμε σε περίπτωση που...οι δυο νέοι γίνουν ποτέ αοιδοί. Μεταξύ μας, ο Νίνο έχει περισσότερες πιθανότητες, ενώ ακούγεται πως η Heaven του έχει ήδη έτοιμο το συμβόλαιο. Ο, δε, Νότης για ακόμη μία εβδομάδα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Στην περίπτωση αυτή, τι να σου κάνουν οι κριτές και πώς να τον προστατέψουν, αφού το "Hello" το βράδυ της Κυριακής το είπε..."Άντε γεια".

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ιωάννα και ο Σωκράτης ενώ την τέταρτη, την Νταιάννα - λέγε με και Κακοφωνίξ- την προστάτευσαν οι καθηγητές, δίνοντας της ακόμη μία ευκαιρία, αδιαφορώντας όμως για την...ηχορύπανση που προκαλεί. Στα πλαίσια του "μπες βγες" των παικτών στο Fame, η παραγωγή έβαλε ακόμη δύο νέα τάλαντα. Τον Δημήτρη που είχε κοπεί στην αρχή και την Λίλιαν, 28 χρονών με εμπειρία στις πίστες.