Στα δικαστήρια η Βικτόρια Μπέκαμ

13.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των σχεδίων απαγωγής του μισού "Μπεκαμέικου" η γυναίκα του σπιτιού, η Βικτόρια απασχολεί και πάλι τον Τύπο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των σχεδίων απαγωγής του μισού "Μπεκαμέικου" η γυναίκα του σπιτιού, η Βικτόρια απασχολεί και πάλι τον Τύπο. Εννοείται πως δεν το κάνει μέσω της ιδιότητας της ως αοιδός καθώς αυτή άλλο λίγο και θα την ξεχάσει και η ίδια. Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι η Μπέκαμ απασχολεί τον Τύπο, λόγω της επικείμενης κυκλοφορίας της νέας της δουλειάς. Όπως και να έχει, αυτόν τον καιρό η Βικτόρια είναι σε μεγάλη κόντρα με ομάδα Β' κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, την Πιτερμπόρουγκ και αιτία είναι ο βαρυσήμαντος τίτλος "Posh".

Η κυρία Μπέκαμ από τότε που ανήκε στην girl band "Spice girls" είχε πιστέψει ότι ήταν μία κομψότατη καλλιτέχνιδα παίρνοντας τον τίτλο "Posh" που σημαίνει "κομψή". Ο χαρακτηρισμός αυτός της είχε αποδοθεί εν μέσω τιμών και σε όλα τα άρθρα αναφορικά με αυτήν έπαιζε η άνωθεν λέξη. Τι κι αν συχνά πυκνά φιγουράριζε στις λίστες με τις πιο κακοντυμένες Βρετανίδες; Είναι αυτό που λέμε να μη σου βγει το...όνομα. Το περίφημο "Posh" - για να επανέλθουμε - το έχει εδώ και 80 χρόνια η Πιτερμπόρουγκ και σαν έμαθαν οι άνθρωποι της ομάδας, πως η Μπέκαμ ζήτησε και κατοχύρωσε τον τίτλο ώστε κανείς να μην το χρησιμοποιεί, έγιναν έξω φρενών.

Ο λόγος είναι απλός, διότι οι άνθρωποι σκέφτηκαν "με ποιο δικαίωμα κυρά Μπέκαμ μου έρχεστε να μας πάρετε το παρατσούκλι με τη δύναμη του νόμου;". Στο μυαλό του φίλαθλου κόσμου όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει η ομάδα με αυτόν τον τίτλο κι έρχεται τώρα να τον καπαρώσει μία κακοντυμένη (τις περισσότερες φορές) αοιδός; Άσε, που στη μέση είναι και το οικονομικό μέρος της υπόθεσης. Μπλουζάκια, καπελάκια κι οτιδήποτε άλλο της εν λόγω ομάδας αναγράφουν το "Posh" και μετά την κίνηση - ματ της Βικτόριας δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιούν καθώς θα είναι παράνομο.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνουν οι άνθρωποι; Τίποτε παραπάνω, από το να την σύρουν στα δικαστήρια και να ζητήσουν να κατοχυρώσουν αυτοί τον τίτλο που τον έχουν εδώ και ογδόντα χρόνια. Τότε δηλαδή που ο παππούς της έταζε γάμο στην γιαγιά της, οι φίλαθλοι του συλλόγου βάφτιζαν την ομάδα τους "Posh". Γι αυτό και τώρα προειδοποιούν πως δεν θα αφήσουν το θέμα έτσι, τονίζοντας πως θα κάνουν ο, τι είναι δυνατόν προκειμένου να δικαιωθούν. Αμ, πως!