"Άντε γεια" για Γαρμπή - Βανδή

13.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μεγάλη έμπνευση είχαν οι στιχουργοί της χώρας την περίοδο τούτη, οι οποίοι στην φράση "Άντε γεια" βρήκαν την μεγάλη στιγμή της καριέρας τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη έμπνευση είχαν οι στιχουργοί της χώρας την περίοδο τούτη, οι οποίοι στην φράση "Άντε γεια" βρήκαν την μεγάλη στιγμή της καριέρας τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο γνωστές αοιδοί, κομμάτι "ορκισμένες" εχθροί, η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή να βγουν με δουλειές που φέρουν την άνωθεν φράση. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο cd της Γαρμπή, που όπως λέγεται θα φέρει τον τίτλο "Άντε γεια". Η δε Βανδή, μαζί με τον Φοίβο, το περίφημο "Γεια" το έκαναν "Άντε γεια" και ήδη η version παίζει στα ραδιόφωνα του τόπου.

Στο άσμα τούτο η Δέσποινα όπου "Γεια" λέει "Άντε γεια" κι όπου "Σε θέλω, μου λείπεις, γύρισε πίσω" άδει "Δε σε θέλω, δε μου λείπεις, μη γυρίσεις πίσω". Στα δύο στρατόπεδα όταν έγινε γνωστή η κοινή και μεγάλη έμπνευση των στιχουργών, έπεσε αρχικά μια σαστιμάρα, όμως πλέον δεν μπορούσαν να το αλλάξουν. Οι δύο καλλιτέχνιδες αν κι επίσης ένιωσαν μια ταραχή, κράτησαν χαμηλά τους τόνους καθώς αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Εξάλλου, δεν ήταν κάνας τίτλος του τύπου: "Μαντουβάλα" και "Ζιγκουάλα" που δύσκολα πας και τους βρίσκεις.
Στα της Βανδή, τώρα, ακούστηκε πως με τον Τόλη Βοσκόπουλο είχαν την πρώτη τους μεγάλη διαφωνία και αφορούσε στην έναρξη του προγράμματος. Η μεν Δέσποινα ήθελε να ξεκινήσουν κανονικά στις 14 Νοεμβρίου, ο δε Τόλης λίγο αργότερα, όταν με το καλό θα έχει κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος. Η συνάδελφός του άσκησε μεγάλο βέτο στην πρότασή του και δεν υποχωρούσε ο Θεός ο ίδιος να κατέβαινε κάτω και να της το ζητούσε ως χάρη. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς τα σκηνικά δεν είναι ακόμη έτοιμα. Έτσι, θα ξεκινήσουν στις 21 του τρέχοντος μήνα στο Rex κι άλλη αναβολή δεν παίρνει. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, η Βανδή δεν έκατσε να σκάσει και ως γνήσια φίλαθλος που έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε μέχρι την Ρώμη προκειμένου να δει τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ρόμα.