Ο νέος αρχηγός

13.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι του κυρ Κώστα έβαλε ο Ίζη με την αποχώρηση του. Ο εν λόγω νέος επέλεξε τον "μέντορα" του για αρχηγό της Φάρμας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι του κυρ Κώστα έβαλε ο Ίζη με την αποχώρηση του. Ο εν λόγω νέος επέλεξε τον "μέντορά" του για αρχηγό της Φάρμας, τίτλος που για άλλους θα ήταν τιμητικός, όμως όχι για τον Κώστα. Όπως ο ίδιος είπε, το μεγάλο του πρόβλημα είναι η πρόταση του πρώτου μονομάχου καθώς τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και οι επιλογές είναι λίγες. Για να καταλάβεις, δε, τι σόι μπελάδες του φόρτωσε, ο κυρ Κώστας σαν άκουσε τα μαντάτα δια στόματος Γρηγόρη έβαλε το κεφάλι του κάτω και σα να του έπεσαν έξω τα καράβια αναστέναζε για το κακό που τον βρήκε.

Ωστόσο, στα πλαίσια των καλών τρόπων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ίζη για την υπέρτατη τούτη τιμή που του απέδωσε. Οι υπόλοιποι δεν έδειξαν έκπληξη για το νέο αρχηγό, αφού ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ποιον θα επέλεγε ο αποχωρήσας. Αυτή που μπορώ να πω πως ένιωσε μια μικρή έκπληξη ήταν η Ρούλα, η οποία ως "μάνα Ίζη" περίμενε ο...κανακάρης της να της αποδώσει την τιμή του αρχηγού.

Πάντως, αυτοί που λογικά θα πρέπει να φοβούνται μήπως και είναι μονομάχοι είναι οι "νέοπες" Κυριακή και Γιάννης, με την πρώτη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Πρώτον γιατί είναι η πιο καινούργια και όσα να κάνει δεν έχει αναπτύξει στενού τύπου φιλικές επαφές και δεύτερον οι γυναίκες υπερτερούν των ανδρών αριθμητικά. Αν δηλαδή συνεχίζουν να φεύγουν οι άνδρες με αυτήν την συχνότητα στο τέλος η Φάρμα θα καταντήσει σε...η μικρή Φάρμα με τα κορίτσια.