Η πρεμιέρα του "Απόλλωνα"

12.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την Παρασκευή, με μία μέρα καθυστέρηση, έκαναν πρεμιέρα στον "Απόλλωνα", η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Τσαλίκης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Παρασκευή, με μία μέρα καθυστέρηση, έκαναν πρεμιέρα στον "Απόλλωνα", η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ευτυχώς γι αυτούς, ο καιρός δεν τους έκανε για ακόμη μία φορά κάποια "λαδιά" και οι δύο αοιδοί πήραν κανονικά τις θέσεις τους επί πίστας. Στο εν λόγω μαγαζί, εκτός από τους απανταχού φαν των καλλιτεχνών, έδωσαν το παρών τους και πλείστοι κοσμικοί των Αθηνών, οι οποίοι είτε συνδέονται με στενή φιλία με τους αοιδούς, είτε είναι φαν του σπορ...ξενυχτείν σε πολιτιστικά κέντρα.

Πρώτο τραπέζι πίστα ήταν η Έλλη Στάη, η οποία συνδέεται με ειλικρινή και βαθύτατη φιλία με την Γαρμπή και γι αυτό δεν παραλείπει να είναι παρούσα στις πρεμιέρες της "κολλητής" της. Λίγο παραπέρα καθόταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τη καλή του και ακόμα πιο δίπλα ο Ηλίας Ψινάκης άνευ του Sakis Ρουβά, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να στείλει εκ Παρισίων μήνυμα καλής επιτυχίας στον Τσαλίκη. Εννοείται, δε, πως στον "Απόλλωνα" βρέθηκαν οι σύζυγοι των αοιδών, ο Διονύσης Σχοινάς και η Δώρα που από το πρώτο τραπέζι πίστα καμάρωναν τα έτερα τους ήμισυ.

Η Γαρμπή με τον Τσαλίκη ως γνωστών θεωρούνται από τα καλά παιδιά της πιάτσας και για το λόγο αυτό δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι έσπευσαν να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Από τους πρώτους που το έκαναν ήταν η Αννα Βίσση με τον Γιάννη Πάριο που από κοινού έστειλαν μία τεράστια ανθοδέσμη στους συναδέλφους και φίλους τους με τις γνωστές ευχές "Κάθε επιτυχία. Να είστε καλά". Την ανθοδέσμη προτίμησε και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έστειλε μία στον Τσαλίκη.

Στα του προγράμματος τώρα, αυτό μπορεί να χαρακτηρισθεί ως "λαϊκό", από το οποίο ωστόσο δε λείπουν τα εντυπωσιακά σκηνικά και μπαλέτα. Απουσιάζουν πάντως, παντός είδους ακτίνες λέιζερ και οποιοδήποτε άλλο προϊόν της προηγμένης τεχνολογίας. Το καλύτερο, δε, κομμάτι του προγράμματος θεωρείται η συνύπαρξη των δύο αοιδών επί πίστας, όπου μεταξύ άλλων ασμάτων λένε και το δικό τους καινούργιο ντουέτο "Μεταξύ μας".