Ο αρραβώνας της Τζένιφερ Λόπεζ

12.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, h αγωνία που είχε όλος ο κόσμος αν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ ακολούθησαν τις παραδόσεις και πέρασαν βέρες πριν το γάμο, επιτέλους έλαβε τέλος.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η αγωνία που είχε όλος ο κόσμος αν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ ακολούθησαν τις παραδόσεις και πέρασαν βέρες πριν το γάμο, επιτέλους έλαβε τέλος. Η λατίνα σταρ σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες, όχι μόνο αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκαν με τον καλό της, αλλά με περίσσεια περηφάνια και χαρά έδειξε στις κάμερες το δαχτυλίδι που της έδωσε αυτός. Με μια ροζ πέτρα ναααα, που βγάζει μάτια, το πανάκριβο κόσμημα είναι η επισφράγιση του ερωτά τους, που τυπικά και με τις ευλογίες του παπά θα ολοκληρωθεί στις 14 Φεβρουαρίου του έτους 2003, οπότε και θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο θα γίνει τότε, πρώτον γιατί είναι η "Του Αϊ Βαλεντίνου ανήμερα" και δεύτερον γιατί το διαζύγιο της με τον Κρις Τζαντ θα βγει στις αρχές του νέου χρόνου. Η πρόταση γάμου, όπως αποκάλυψε έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο: εκείνος γονάτισε στα πόδια της και με τρεμάμενη φωνή της είπε: "Με παντρεύεσαι;", ενώ εκείνη με δάκρυα στα μάτια του απάντησε: "Ναι, ναι". Ωστόσο, η Τζένιφερ δεν έμεινε μόνο εκεί, προχωρώντας και σε άλλες αποκαλύψεις. Τον Μπεν, λοιπόν, άρχισε να τον πρωτοερωτεύεται στα γυρίσματα της ταινίας Gigli κι ας ήταν παντρεμένη με τον Τζαντ. Είναι τόσο γλυκούλης το άτιμο το Μπεν που ακόμη και παντρεμένες κολάζει.

Όσον αφορά τη "ρετσινιά" του Playboy που έχει ο αγαπημένος της και που στο παρελθόν είχε επισημάνει η πρώην του Γκουίνεθ Πάλτροου, η Λόπεζ δεν έδειξε να σκάει και πολύ, αφού του αναγνωρίζει πως είναι έξυπνος, ερωτεύσιμος, γοητευτικός και γενικά όλα τα καλά του κόσμου που μπορεί να έχει ένας άνδρας. Γι αυτό και η ίδια τον θαυμάζει τα μάλα, δηλώνοντας πως εκτός των άλλων ο Αφλεκ είναι γι αυτήν ο...καλύτερος της φίλος. Το τελευταίο το παραβλέπω καθότι τέτοιου είδους "κολλητηλίκια" δεν μου πολυγουστάρουν. Από μία τέτοια εξομολόγηση δε δύνατο να μη γίνει αναφορά στον Σον Ντίντι, τον πρώην αγαπημένο της. Η Τζένιφερ είπε για τον ράπερ πως διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ μετά το διαζύγιο της όλοι βγηκαν και είπαν για επανασύνδεσή τους και πράσινα άλογα. Για το λόγο αυτό, όταν έσκασε το "παραμύθι" του δεσμού της με τον Αφλεκ κανείς δεν πίστευε στα αυτιά του πως δύο τέτοιοι διαφορετικοί χαρακτήρες θα έκαναν...χωριό. Έλα, όμως που τη σήμερον ημέρα γίνονται και τέτοια!