L' Or de Torrente: Το άρωμα της Haute Couture

21.12.2001
Πολύτιμο σαν το χρυσάφι, το L' Or είναι ένα άρωμα που παραπέμπει στον λαμπερό κόσμο της Haute Couture.
Πολύτιμο σαν το χρυσάφι, το L' Or είναι ένα άρωμα που παραπέμπει στον λαμπερό κόσμο της Haute Couture. Σαν χείμμαρος, απελευθερώνει την απόλυτη θηλυκότητα και τον πηγαίο αισθησιασμό και απευθύνεται στην γεμάτη γοητεία και αυτοπεποίθηση γυναίκα. Στη γυναίκα που δηλώνει την παρουσία της και εκφράζει τα συναισθήματά της.
Το L' Or de Torrente είναι ένας ύμνος στη θηλυκότητα, καθώς σπινθηροβόλες και αισθησιακές νότες εναρμονίζονται απόλυτα μεταξύ τους σε μία μελωδία που κορυφώνεται σε ένα ονειρεικό κρεσέντο. Οι νότες της κορυφής αποτελούνται από εξωτικά φρούτα, μαύρο φραγκοστάφυλλο και φύλλα μανόλιας. Ακολουθεί μία συμφωνία από αγγελική, κέδρο με ίριδα και εσάνς τριαντάφυλλου με καφέ. Η αυλαία κλείνει με το πολύτιμο ξύλο, τη βανίλια με εσάνς ορχιδέας και το λευκό κεχριμπάρι.
Το L' Or de Torrente τυλίγει αισθησιακά κάθε γυναίκα, ενώ το μπουκάλι αποκτά συμβολική διάσταση καθώς οι καμπύλες του θυμίζουν γυναικείο σώμα.
Το L' Or de Torrente είναι μία ονειρική, αρωματική δημιουργία με ανάγλυφα φύλλα χρυσού που αγκαλιάζουν το μπουκάλι όπως οι δαντέλες ένα κεντημένο φόρεμα Haute Couture.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ