Παιχνίδι με τον ήλιο!

27.04.2001
Με την έναρξη της νέας δεκαετίας, το Ambre Solaire των εργαστηρίων Garnier αποδεικνύει πόσο πρωτοποριακό είναι δημιουργώντας βελτιωμένες συνθέσεις και μοντέρνες συσκευασίες, που χτίζουν μια αυθεντικά φιλική σχέση με τον ήλιο.
Με την έναρξη της νέας δεκαετίας, το Ambre Solaire των εργαστηρίων Garnier αποδεικνύει πόσο πρωτοποριακό είναι δημιουργώντας βελτιωμένες συνθέσεις και μοντέρνες συσκευασίες, που χτίζουν μια αυθεντικά φιλική σχέση με τον ήλιο.
Για εσάς που έχετε συνειδητοποιήσει ότι η προστασία από τον ήλιο είναι μια υπόθεση ρουτίνας και που αναζητάτε διαρκώς το καλύτερο, τα προϊόντα Ambre Solaire προσφέρουν την πιο σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε μια πηγή απόλαυσης με απόλυτη ελευθερία.
Τρία ενυδατικά sprays προστασίας με δείκτες 3, 6, 12 αντίστοιχα: Προστατεύουν το δέρμα σε βάθος προσφέροντας ενυδατική δράση και extra γρήγορο και δροσερό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε άφθονο προϊόν σε όλο το σώμα πριν την έκθεση στον ήλιο, επαναλαμβάνοντας συχνά τις επαλείψεις και αποφεύγοντας την έκθεση κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας.
Δύο νέα αντιηλιακά γαλακτώματα υψηλής προστασίας (25, 30) για παιδιά: Προσφέρουν προστασία ενάντια στην ακτινοβολία UVB που προκαλεί τα εγκαύματα και την UVA που είναι υπεύθυνη για σημαντικές δερματικές αλλοιώσεις. Δεν φεύγει με το νερό, έχει υψηλή αντοχή στον ήλιο και την άμμο, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων και απλώνεται εύκολα.
Χρησιμοποιήστε άφθονο προϊόν σε όλο το σώμα πριν την έκθεση στον ήλιο, προστατεύοντας το κεφάλι των παιδιών με καπέλο και επαναλαμβάνοντας συχνά τις επαλείψεις.
Δύο νέα προϊόντα για μετά τον ήλιο: Το ένα είναι γαλάκτωμα εντατικής ανάπλασης που τρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και το άλλο είναι γαλάκτωμα διατήρησης του μαυρίσματος που επίσης ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα. Απλώστε ομοιόμορφα αποφεύγοντας τις περιοχές των φρυδιών και τις ρίζες των μαλλιών. Ξεπλύνετε τα χέρια σας μετά από κάθε χρήση, ενώ πρέπει αρχικά να το χρησιμοποιείτε καθημερινά και στη συνέχεια μια με δύο φορές την εβδομάδα.
Δύο νέα καινοτομικά προϊόντα, ειδικά για εγκαύματα στον ήλιο:Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ηλιακών εγκαυμάτων και ανακουφίζουν, χάρη στη διπλά αποτελεσματική σύνθεσή τους. Ανακουφίζουν άμεσα, περιορίζουν τις κοκκινίλες και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος.