Το μυστικό για δέρμα μωρού δεν βρίσκεται στο body butter σου – Θα το βρεις… στο ντους σου

20.03.2018
Το μυστικό για δέρμα μωρού δεν βρίσκεται στο body butter σου – Θα το βρεις… στο ντους σου
Ποια γυναίκα δεν αγοράζει συστηματικά ό,τι νεότερο και πιο πολλά υποσχόμενο κυκλοφορεί στο εμπόριο προκειμένου να εξασφαλίσει στο κορμί της το απαλό δέρμα που όλοι θέλουν να αγγίζουν;

Από τις κρέμες σώματος στα body butters, οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο σπίτι μας τα προϊόντα εκείνα που μας βοηθούν να νιώθουμε πάντα δροσερές, καθαρές και απόλυτα φρέσκες, τα οποία, μάλιστα, υπόσχονται και ένα υγιές, λαμπερό και –κυρίως- απαλό δέρμα.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν ούτε με αυτά είμαστε ευχαριστημένες;

Δυστυχώς το λεγόμενο «δέρμα μωρού» αποτελεί προσόν των λίγων, με τις περισσότερες γυναίκες να παραπονιούνται πως κανένα προϊόν δεν έχει τα αποτελέσματα που υπόσχεται.

Ε λοιπόν, είναι λύση είναι φθηνότερη από ό,τι φαντάζεσαι! Και θα τη βρεις στα ράφια του super market.

Ποια είναι αυτή; Το λαδάκι για μωρά γνωστής εταιρείας που θα βρεις σε κάθε κατάστημα με προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Το μυστικό είναι να το απλώσεις στο –βρεγμένο ακόμα- δέρμα σου αφότου έχεις τελειώσει το ντους σου και αμέσως μετά να τυλιχτείς με την πετσέτα σου, περιμένοντας μερικά λεπτά πριν σκουπιστείς.

Το νερό σε συνδυασμό με το λάδι κάνουν… θαύματα, γι’ αυτό και το καλοκαίρι που βρισκόμαστε συνεχώς στην παραλία με το αντηλιακό λάδι ανά χείρας δεν υποφέρουμε ποτέ από ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα.

Δε λέμε, φυσικά, να απαρνηθείς τις κρέμες σου, μα να τις συνδυάσεις με το θαυματουργό αυτό λαδάκι. Μια δοκιμή θα σε πείσει…