Τόσο καιρό περπατάς λάθος πάνω στις ψηλές σου γόβες

16.03.2018
Τόσο καιρό περπατάς λάθος πάνω στις ψηλές σου γόβες
Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τις γόβες στιλέτο και δεν έχουν καλύτερο από μια έξοδο πάνω στα πανύψηλα τακούνια τους; Είναι λογικό.

Αλλά μεταξύ μας, ας είμαστε ειλικρινείς. Το σπορ αυτό μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς η πολύωρη παραμονή μέσα σ’ αυτές, γνωρίζεις καλά πως μπορεί να αποδειχτεί τεράστια ταλαιπωρία για κάθε σημείο του κορμιού σου: Από τα πέλματα και τις γάμπες, μέχρι τη μέση και τους ώμους σου.

Και όλα αυτά λόγω κακής στάσης του σώματός σου η οποία προκύπτει από το γεγονός πως… δεν ξέρεις να περπατάς σωστά πάνω στις αγαπημένες σου γόβες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει γνωστή Youtuber, η οποία μας παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο μας μαθαίνει να περπατάμε σωστά και να χειριζόμαστε έξυπνα τα ψηλά μας τακούνια, χωρίς να καταλήγουμε εξουθενωμένες.

Τε resume, όμως, είναι ότι τόσο καιρό εμείς περπατούσαμε λάθος!

Και όπως, φαίνεται, πολλές γυναίκες ακόμα, αφού το εν λόγω βίντεο έχει ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο προβολές, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά.

Σε αυτό, θα μάθεις πώς να επιλέξεις το σωστό ζευγάρι high heels για σένα, πώς να περπατάς και πώς να στέκεσαι πάνω σε αυτό, αλλά και τη σωστή στάση σώματος ανάλογα με το τι φοράς.

Ω ναι. Ώρα για μελέτη κορίτσια…