5 αγαπημένα cleansing balms για να αφαιρείς το μακιγιάζ σου με ευκολία

5 αγαπημένα cleansing balms για να αφαιρείς το μακιγιάζ σου με ευκολία
ΠΗΓΗ:@leahhalton_
Τι είναι τα cleansing balm, είναι αποτελεσματικά και πώς να τα χρησιμοποιήσεις;

Ρώτα οποιονδήποτε ειδικό και θα σου πει ότι ο χρυσός κανόνας της περιποίησης της επιδερμίδας είναι ο σχολαστικός καθαρισμός, μια διαδικασία που γίνεται ακόμα πιο απλή με το καλύτερο cleansing balm. Σε αντίθεση με τα serum-gels και τις πολυτελείς κρέμες καθαρισμού που ίσως έχεις συνηθίσει, αυτά τα balms συνδυάζουν φυτικά έλαια και καθαριστικούς παράγοντες σε μια ημιστερεή σύσταση που έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει ρύπους, έλαια, ακαθαρσίες και μακιγιάζ. Στη συνέχεια, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα cleansing balms, καθώς και αυτά που εμείς έχουμε ξεχωρίσει τελευταία.

Τι είναι το cleansing balm;

Το cleansing balm είναι ένα καθαριστικό με βάση το έλαιο που έχει πιο συμπαγή υφή. Συνήθως είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικά έλαια και εκχυλίσματα και είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ένα ενυδατικό καθαριστικό προσώπου, ένα πρώτο βήμα στο διπλό καθαρισμό ή ένα αποτελεσματικό αφαιρετικό μακιγιάζ.

Είναι τα cleansing balms αποτελεσματικά;

Στην εμπειρία μου, τα cleansing balms είναι από τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την αφαίρεση μακιγιάζ και αντηλιακού, χωρίς να αφαιρούν τα φυσικά έλαια του δέρματος. Τα έλαια στα cleansing balms όχι μόνο βοηθούν στη διάσπαση του μακιγιάζ, αλλά και στον καθαρισμό από ρύπους, αντηλιακό και άλλα προϊόντα της ημέρας. Επειδή το balm είναι διαμορφωμένο όχι μόνο με έλαια, αλλά και με θρεπτικά ενυδατικά συστατικά και κεριά, μπορούν να καθαρίσουν το δέρμα χωρίς να το αφήνουν ξηρό σε όλους τους τύπους δέρματος (ναι, ακόμα και για λιπαρά δέρματα!).

Πώς να χρησιμοποιήσεις ένα Cleansing Balm;

Αγαπάμε τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού και τα cleansing balms είναι το τέλειο πρώτο βήμα. Πρώτα κάνε μασάζ [στο balm] στις παλάμες σου και στη συνέχεια κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου για 30–60 δευτερόλεπτα. Το επόμενο βήμα είναι να ξεπλύνεις. Στη συνέχεια, θα ακολουθούσα με ένα καθαριστικό σε κρεμώδης μορφή (αν έχεις ξηρό δέρμα) ή ένα καθαριστικό σε μορφή τζελ (αν έχεις κανονικό προς λιπαρό δέρμα). Από εκεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σιλικονούχα βούρτσα καθαρισμού για να βοηθήσει στην αφαίρεση ακαθαρσιών και στη συνέχεια να ακολουθήσει η βραδινή ρουτίνα περιποίησης: Σκέψου μια ενυδατική λοσιόν ή ορό, μετά ρετινοειδές και ενυδατική κρέμα. Και με αυτόν τον τρόπο, έχεις δέρμα που όχι μόνο είναι εξαιρετικά καθαρό, αλλά διατηρεί και τα φυσικά του έλαια σε ισορροπία.

clinique 408eb

glow recime e4073

Glow Recipe Papaya Sorbet - Βάλσαμο καθαρισμού με ένζυμα

byoma 28333

Byoma Melting Balm Cleanser - Face Cleanser
joseon 43a92
Beauty Of JoseonRadiance Cleansing Balm
mua 34c66

Balm Καθαρισμού Make Up MUA

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 15:06