Οι stars που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει botox

02.07.2020
Οι stars που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει botox
Οι celebrities που δε δίστασαν να παραδεχθούν πως έχουν επέμβει στο πρόσωπο τους

Παρ'όλο που η αισθητική ιατρική έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, το κεφάλαιο "botox" εξακολουθεί από τον περισσότερο κόσμο να θεωρείται θέμα-taboo.

Το botox είναι στην ουσία εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης που “σβήνουν” τις γραμμές έκφρασης που προκαλούνται εξαιτίας των μυϊκών συσπάσεων κατά την συνοφρύωση, το γέλιο ή άλλες εκφράσεις του προσώπου. Μπορεί να εφαρμοστεί στις οριζόντιες ρυτίδες που εμφανίζονται στο μέτωπο και που σχηματίζονται κατά το ανασήκωμα των φρυδιών, στις ρυτίδες που σχηματίζονται τη στιγμή της συνοφρύωσης και εντοπίζονται συχνά μεταξύ των φρυδιών με φορά κάθετη στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας, τις πτυχώσεις δηλαδή που εντοπίζονται στην εξωτερική πλευρά των ματιών.

Αυτό το είδες; Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς στο Hollywood

Αυτές είναι οι stars που έχουν παραδεχθεί πως έχουν κάνει botox:

Linda Evangelista

Το supermodel των 90s είχε πει πως "Ήμουν η πρώτη που παραδέχτηκε ποτέ ότι έκανα botox, και η μαμά μου είχε στεναχωρηθεί. Της είπα ότι όλοι το κάνουν και μου ειπε ότι ‘ναι, αλλά δεν το λένε’. Γιατί να πω ψέματα;".

Cindy Crawford

"Δεν θα πω ψέματα στον εαυτό μου: Μετά από κάποια ηλικία, οι κρέμες μπορεί να βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, αλλά για να αποκατασταθεί η ελαστικότητα, βασίζομαι σε ενέσεις με βιταμίνες, μπότοξ και κολλαγόνο. Κάνω μια πολύ απλή, υγιεινή ζωή, που κάνει θαύματα. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι.. αλλά οφείλω την ποιότητα της επιδερμίδας μου στην αισθητική χειρουργική", είχε πει.

Nicole Kidman

#Outtakes ❤️ @TatlerMagazine

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Feb 27, 2020 at 10:04am PST

Η ηθοποιός από την Αυστραλία είχε πει: "Έχω δοκιμάσει botox, αλλά δεν μου άρεσε το πώς ήταν το πρόσωπό μου μετά. Τώρα δεν κάνω πια, έτσι ώστε να μπορώ να κουνώ το μέτωπό μου".

Kim Kardashian

Manifest it all ✨ Dreams do come true ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 26, 2020 at 3:32pm PDT

"Δεν είμαι αντίθετη στις πλαστικές επεμβάσεις. Έχω δοκιμάσει botox στο παρελθόν. Είναι το μόνο πράγμα που έχω κάνει", είχε δηλώσει.

Kelly Ripa

"Έκανα botox γιατί ο κόσμος με ρωτούσε συνέχεια αν είμαι καλά γιατί φαινόμουν θυμωμένη και αποφάσισα πως είναι η ώρα να κάνω botox", είχε πει η Αμερικανίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και παραγωγός.