Emily Ratajkowski: Οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της

30.06.2020
Emily Ratajkowski: Οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της
Πώς έχει επέμβει στην εμφάνιση του το διάσημο μοντέλο;

Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των τελευταίων χρόνων και έχει τεράστια επιρροή στα social media, με εκατομμύρια followers. Εκτός από ένα αξιοθαύμαστο σώμα, το μοντέλο έχει ένα όμορφο πρόσωπο που θαυμάζουν άντρες και γυναίκες παγκοσμίως. Είναι όμως τα χαρακτηριστικά της απολύτως φυσικά;

Δες και αυτό: Πώς τα fillers υαλουρονικού μπορούν να παραμορφώσουν το πρόσωπο σου

Για τη Lorry Hill έχουμε ξαναμιλήσει: Είναι μια YouTuber ειδική στην κοσμετολογία των δοντιών, η οποία κάνει σε βίντεο με θέμα τις πλαστικές επεμβάσεις διασημοτήτων. Σε ένα νέο βίντεο, η Hill μιλάει για την Ratajkowski, τα όμορφα καστανά μάτια και τα σμιλευμένα ζυγωματικά της σαν τα δυνατά προσόντα του προσώπου της. Σε ό,τι αφορά τις επεμβάσεις του 29χρονο μοντέλο φαίνεται να έχει κάνει, η πιο εμφανής είναι η ρινοπλαστική έτσι ώστε η μύτη της να φαίνεται πιο στενή και κοντή. Επίσης, παρ'όλο που είναι εμφανές ότι τα χείλη της είναι φυσικά γεμάτα, φαίνεται πως έχει προσθέσει ποσότητα υαλουρονικού για να τα κάνει πιο γεμάτα.

Αυτό το είδες; Σκέφτεσαι να κάνεις ενέσιμα στο πρόσωπο σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις

Τέλος, το μοντέλο έχει κάνει προσθετική στήθους, αν και τα τελευταία χρόνια το μέγεθος του στήθους της δεν είναι πάντοτε το ίδιο, λόγω αυξομείωσης του βάρους.

Δες το βίντεο: