Η beauty ρουτίνα της Emily Ratajkowski εν μέσω καραντίνας

30.03.2020
Η beauty ρουτίνα της Emily Ratajkowski εν μέσω καραντίνας
Τα μυστικά περιποίησης της όπως τα αποκάλυψε η ίδια

Μπορεί η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι να μας έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αλλά ένα από τα πολλά θετικά είναι πως έχουμε άπλετο χρόνο να περιποιηθούμε τους εαυτούς μας και να "κλέψουμε" τα tips των διασήμων, που αυτόν τον καιρό αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους. Μία από αυτές είναι και η Emily Ratajkowski, η οποία απαντώντας μια σειρά ερωτήσεων στο Instagram την Πέμπτη, μίλησε και για τη skincare ρουτίνα που ακολουθεί αυτήν την περίοδο.

Δες και αυτό: Πόσο ασφαλή είναι τα προϊόντα ομορφιάς μου από τον κορονοϊό;

Το μοντέλο αποφάσισε να είναι απόλυτα ειλικρινής με τους θαυμαστές της και να μιλήσει για το πώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την επιδερμίδα της τελευταία. «Η επιδερμίδα μου δεν είναι υπέροχη αυτήν την στιγμή», είπε στην κάμερα. «Την πειράζω πολύ, γιατί είμαι στο σπίτι. Αλλά αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ».

Αυτό το είδες; Η αποτελεσματική μάσκα για τα σπυράκια που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου

Στη συνέχεια, έδειξε όλα όσα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της ρουτίνας της. Ξεκινά καθαρίζοντας το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας ένα balm με ψευδάργυρο και χαλκό, που απομακρύνει ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ. Στη συνέχεια, απλώνει ένα μίγμα ελαίων για το πρόσωπο, που διατηρεί την επιδερμίδα της απαλή και λεία. Σειρά στη skincare ρουτίνα της, έχει μια πλούσια ενυδατική κρέμα με ρετινόλη και φερουλικό οξύ, η οποία λειαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα της, ενώ παράλληλα αποτρέπει την εμφάνιση πρόωρης γήρανσης. Στο τέλος, απλώνει τοπικά στα σπυράκια της ένα spot treatment με σαλικυλικό οξύ, το οποίο καθαρίζει τους πόρους και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.

Διάβασε επίσης: Τα φυσικά έλαια που βοηθούν στην αντιμετώπισή των ραγάδων