Το σεξ κάνει καλό στην ομορφιά σου: Μάθε με ποιους τρόπους

29.09.2016
Φυσικά και η ερωτική πράξη κάνει καλό σε ολόκληρο το σώμα μας αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως κάνει καλό και στην ομορφιά μας. Παρακάτω θα μάθεις με ποιους τρόπους συμβαίνει αυτό αφού το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις για το δέρμα σου είναι να κάνεις έρωτα με τον σύντροφό σου.

Λαμπερό δέρμα:

Καις θερμίδες:

Φυσικά και εκτός των άλλων πρόκειται για μιας μορφής άσκηση και ακόμη και τα φιλιά είναι μια δραστηριότητα με την οποία καις θερμίδες. Τα οφέλη λοιπόν της ερωτικής πράξης είναι πολλαπλά αφού εκτός από καλό στο δέρμα σου καταφέρνει να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερίνης, να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Ας αφήσουμε όμως τους αριθμούς να μιλήσουν: ένα γεμάτο φιλιά λεπτό θα σου "κάψει" 12 θερμίδες περισσότερο όπως αν περπατούσες για 60 δευτερόλεπτα.


Είσαι πιο χαρούμενη.

Φυσικά και είσαι χαρούμενη και όταν είσαι χαρούμενη είσαι και πιο όμορφη, σύμφωνα με την Audrey Hepburn. Και όταν η σεροτονίνη σου απελευθερώνεται, ανεβαίνει ταυτόχρονα και η διάθεσή σου. Βασικά το σεξ είναι ένα αντικαταθλιπτικό της φύσης και έτσι εσύ καταφέρνεις να νιώσεις πιο χαρούμενη μέρα με τη μέρα. Εξάλλου μην ξεχνάς πως μια γυναίκα που χαμογελάει είναι πολύ πιο ελκυστική από μια που είναι μελαγχολική και θλιμμένη.

Υγιή μαλλιά:

Τα μαλλιά σου δείχνουν και αυτά πιο λαμπερά μετά την ερωτική πράξη ενώ το φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλά σου είναι απίστευτα σέξι. Καθώς οι ενδορφίνες ή αλλιώς οι ορμόνες της ευτυχίας απελευθερώνονται σε όλη την κορύφωση βλέπεις το δέρμα σου να είναι πιο ροζ απ'ότι συνήθως.
Ροζ μάγουλα:
Εδώ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να προσέξεις πόσο μέικ-απ θα απλώσεις στά μάγουλά σου αργότερα στα σημεία που είναι πιο κόκκινα. Κατά τα άλλα μπορείς να απολαύσεις την λάμψη σε ολόκληρο το πρόσωπό σου.

Φυσικά και αν κάνεις έρωτα πιο συχνά δεν σημαίνει πως θα σταματήσει το ρολόι να γυρίζει, σημαίνει όμως πως θα έχεις πιο νεανική όψη και θα δείχνεις νεότερη από ότι είσαι. Το να είσαι πιο ενεργή στην κρεβατοκάμαρα είναι κάτι που έχει αντίκτυπο στην ομορφιά σου αφού αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου που είναι το βασικό που επηρεάζει τις ρυτίδες και τα σημάδια της γήρανσης και τα κάνει λιγότερο έντονα.

Πιο δυνατά νύχια:

Αν έχεις λεπτά και αδύναμα νύχια τότε το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις γι'αυτό είναι φυσικά... έρωτα με τον σύντροφό σου. Το κλειδί στο να έχεις πιο δυνατά νύχια είναι το να νιώθεις καλά στην κρεβατοκάμαρα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και όταν είσαι έγκυος που τα νύχια σου είναι πιο δυνατά, οπότε δεν έχεις παρά να δώσεις στην ερωτική σου ζωή μεγαλύτερη σημασία πριν τρέξεις να βρεις το λαδάκι ή το βερνίκι που θα ενισχύσει τα αδύναμά σου νύχια.


Αποχαιρέτησε την ακμή

Το σεξ είναι μια μορφή άσκησης και όσο περισσότερο κάνεις τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να γεμίσεις ακμή. Αν θέλεις λοιπόν το πρωί να ξυπνήσεις με καθαρό και λείο δέρμα δεν έχεις παρά να ρίξεις το βάρος ...ξέρεις που πρέπει και να πεις μια γλυκιά κουβέντα στον σύντροφό σου. Πρόκειται φυσικά για μια φυσική ... συνταγή που ούτε έξτρα χρήματα απαιτεί από εσένα να ξοδέψεις ούτε σου σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο εφαρμόζοντας θαυματουργές μάσκες και κρέμες.

Πιο απαλό δέρμα:

Ένα ακόμη όφελος του να κάνεις έρωτα για την ομορφιά σου δεν είναι παρά το ότι κάνει το δέρμα σου να είναι πιο απαλό αφού κατά τη διάρκεια της πράξης αναδεικνύονται τα φυσικά έλαια που θα βοηθήσει τα κύτταρα του δέρματός σου και θα αφήσει το δέρμα σου απαλό και λαμπερό.