Το μανικιούρ της Jenna Ortega είναι εμπνευσμένο από το Beetlejuice και είναι super chic

Το μανικιούρ της Jenna Ortega είναι εμπνευσμένο από το Beetlejuice και είναι super chic
ΠΗΓΗ:@jennaortega
Ο «Σκαθαροζούμης» έρχεται στους κινηματογράφους.

Η Jenna Ortega ξέρει πώς να ντύνεται ανάλογα με τον ρόλο που υποδύεται. Όπως έκανε και με την προώθηση της σειράς «Wednesday», η περιοδεία της για την ταινία «Beetlejuice» δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Ortega πήρε στα σοβαρά την έννοια του «method-dressing», δηλαδή να ντύνεται με τρόπο που να αντιπροσωπεύει τον ρόλο της, αναδημιουργώντας την εμφάνιση της Winona Ryder από την αρχική ταινία Beetlejuice του 1988. Επίσης, επέλεξε να φορέσει κοστούμι με ρίγες, εμπνευσμένο από τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας.

Η προσοχή της Ortega στη λεπτομέρεια φάνηκε και στο χρώμα των νυχιών της. Αν και σε πρώτη ματιά τα νύχια της μπορεί να φαίνονται σαν μια απλή, κομψή επιλογή, υπάρχει ένα κρυφό νόημα πίσω από το χρώμα τους. Επέλεξε ένα απαλό κόκκινο με πορτοκαλί αποχρώσεις για τα μεσαίου μήκους, αμυγδαλωτά νύχια της, παραμένοντας έτσι πιστή στο θέμα της ταινίας.

{https://www.instagram.com/p/C-1DHLXSxhG/?img_index=1}

Το χρώμα νυχιών της Ortega προέρχεται από τη συνεργασία της ταινίας «Beetlejuice» με τη Sally Hansen. Από τα οκτώ χρώματα της ειδικής συλλογής, η Ortega επέλεξε την απόχρωση «Strange and Unusual» και το αποτέλεσμα μας άρεσε τρελά!

{https://www.instagram.com/p/C_aQ5_OIvbh/?img_index=1}

Μην ξεχνάς! Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει. Η τελευταία ταινία του θρυλικού Τιμ Μπάρτον θα προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 15:59