Το μανικιούρ της Τζένιφερ Λόπεζ είναι η τέλεια πρόταση για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Το μανικιούρ της Τζένιφερ Λόπεζ είναι η τέλεια πρόταση για να υποδεχθείς το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@jlo
Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα μια safe επιλογή όταν δεν είσαι σίγουρη τι σχέδιο να κάνεις στα νύχια σου. Ταιριάζει με κάθε ντύσιμο και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Πρόσφατα, η Τζένιφερ Λόπεζ υιοθέτησε μια νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, που αναμένεται να κυριαρχήσει μέχρι το φθινόπωρο. Ο διάσημος nail artist, Tom Bachik, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια, όπου παρουσίασε ένα από τα πιο αγαπημένα μανικιούρ της Λόπεζ. «Θεά. Κανείς δεν το κάνει όπως η J.Lo στο Dolce & Gabbana», σχολίασε στη λεζάντα.

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του νέες τάσεις και το γαλλικό μανικιούρ εξελίσσεται, αποκτώντας μοντέρνες πινελιές που το κάνουν να ξεχωρίζει. Αντί για το κλασικό γαλλικό σε κοντά, τετράγωνα νύχια, τα nail trends προτείνουν να το δοκιμάσεις σε μακριά, οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια, δίνοντας έτσι μια πιο σύγχρονη και κομψή διάσταση.

Αυτό που διαφέρει από το κλασικό γαλλικό είναι το γαλακτερό φινίρισμα, οι γήινες αποχρώσεις και οι διακριτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι φρέσκο και κομψό στο μανικιούρ σου, μπορείς να ενσωματώσεις μικρές πέρλες. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις μια πιο σκούρα, μη διαφανή βάση, αφήνοντας τη λευκή γραμμή στις άκρες να ξεχωρίζει.

Δες το μανικιούρ που επέλεξε η JLO για να υποδεχθεί το φθινόπωρο:

{https://www.instagram.com/p/C-24ol6P5Qn/?utm_source=ig_embed&ig_rid=06e30856-effe-4d61-8d04-156197641a6f}

{https://www.instagram.com/p/C9pZVJ_pTKg/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bfc20bf1-fcae-4d3b-bb3b-166911176edd}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2024 - 00:21