Glazed Pedicure: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο πεντικιούρ αυτό το καλοκαίρι

Glazed Pedicure: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο πεντικιούρ αυτό το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:@itsjulialouise
Πηγή έμπνευσης; Η Hailey Bieber.

Η Hailey Bieber έχει κάνει τη λέξη "glazed" εξαιρετικά δημοφιλή στον κόσμο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, αναφερόμενη στην εξαιρετικά λαμπερή εμφάνιση των νυχιών, των μαλλιών, της επιδερμίδας και του μακιγιάζ. Η πιο πρόσφατη επιρροή της αφορά το πεντικιούρ, με το αποκαλούμενο "glazed pedicure" να αναδεικνύεται ως η νέα μεγάλη τάση για το καλοκαίρι.

Παρόμοια με το "glazed doughnut manicure" που καθιέρωσε η ίδια στον κόσμο της ομορφιάς, το "glazed pedicure" χαρακτηρίζεται από μία βάση σε nude ή παστέλ απόχρωση με περλέ shimmer, δημιουργώντας έτσι τέλεια λάμψη που αναζητάμε όλες στα νύχια μας. Αυτή η επιλογή είναι πολύ κομψή και κλασική, αλλά ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ουδέτερα πεντικιούρ που οι fashionistas συνήθως αγαπούν. Είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς αναδεικνύει το μαύρισμα και ταιριάζει με όλα τα outfits.

Η τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει τα pearl nails των προηγούμενων μηνών, αλλά σε μια πιο glamorous και μοντέρνα εκδοχή. Για να υιοθετήσετε αυτήν την τάση, ζητήστε από την nail artist σας να ολοκληρώσει το πεντικιούρ σας με μια σκόνη λάμψης. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε να κάνετε τα νύχια σας στο σπίτι, χρησιμοποιήστε nude, εκρού ή λευκά βερνίκια με διακριτικό shimmer για ένα παρόμοιο λαμπερό εφέ.

{https://www.instagram.com/p/CrLEvcnqh9T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9cffdae5-3b45-43c2-9d86-e26a7aee2ffa}

Σε κάθε περίπτωση, για να δείχνει το πεντικιούρ σας όμορφο, δεν θα πρέπει να παραλείπετε την περιποίηση των ποδιών σας. Χρησιμοποιήστε μια ράσπα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα των φτερνών και στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα για να προσφέρετε ένα μεταξένιο, λείο φινίρισμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2024 - 21:58