Η Hailey Bieber σου υπενθυμίζει να τρως φρούτα και λαχανικά μέσα απο το μανικιούρ της

Η Hailey Bieber σου υπενθυμίζει να τρως φρούτα και λαχανικά μέσα απο το μανικιούρ της
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το food-inspired μανικιούρ είναι από τις hot τάσεις και η Hailey Bieber επιβεβαιώνει.

Αν αναζητάς καλοκαιρινές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου, η Hailey Bieber έχει την τέλεια πρόταση για εσένα. Είτε έχεις κοντά είτε μακριά νύχια, αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για να το δοκιμάσεις. Πάμε να το δούμε.

Η διάσημη nail artist, Zola Ganzorigt, που φροντίζει συχνά το μανικιούρ της Hailey Bieber, δημιούργησε ένα εκπληκτικό σχέδιο που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε τα οβάλ και μακριά νύχια της Hailey να έχουν μια καθαρή βάση, χρησιμοποιώντας διάφανο βερνίκι. Και εδώ είναι το καλύτερο μέρος του μανικιούρ.

Όπως φαίνεται στην ανάρτηση, η Zola Ganzorigt έχει σχεδιάσει σε κάθε νύχι από ένα φρούτο ή λαχανικό, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο εφέ. Φράουλες, καλαμπόκια, ράσμπερι, καρότα και κεράσια στην μικροσκοπική τους εκδοχή πρωταγωνιστούν στα νύχια της. Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Farmers market», δίνοντάς μας μια υπέροχη υπενθύμιση να καταναλώνουμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά το καλοκαίρι (είναι απαραίτητα).

{https://www.instagram.com/p/C8x_RJDPrIF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f3227832-b69d-4c88-b3c6-59784795da02}

Το food-inspired μανικιούρ είναι από τις hot τάσεις

Η έμπνευση για το μανικιούρ μπορεί να αντλείται από παντού και μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις είναι το #nailinspo να προέρχεται...από το φαγητό. Οι nail artists δημιουργούν μικρά σχέδια στα νύχια, εμπνευσμένα από πιάτα και διάφορα φαγητά ή αξιοποιούν τα πολύχρωμα χρώματα των φρούτων και των λαχανικών για να δημιουργήσουν καλοκαιρινά nail art όπως αυτό που είδες παραπάνω. Είναι μια υπέροχη ιδέα αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά σχέδια, όπως τα ombre nails ή το micro french mani.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2024 - 17:03