Kylie Jenner: Η νέα πρόταση του γαλλικού μανικιούρ της είναι η απόλυτη ιδέα για το καλοκαίρι

Kylie Jenner: Η νέα πρόταση του γαλλικού μανικιούρ της είναι η απόλυτη ιδέα για το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:AP
Το γαλλικό μανικιούρ αναβιώνει μέσα απο τις εκδοχές των αγαπημένων μας celebrities. Ξέχνα το κλασικό!

Το γαλλικό μανικιούρ αποκτά νέα μορφή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθιστώντας το κάθε φορά μοναδικό. Το έχουμε δει με λεπτές γραμμές στην άκρη των νυχιών, με έντονα χρώματα ή ακόμα και με περίτεχνα σχέδια. Σήμερα, η Kylie Jenner μας προτείνει την πιο καλοκαιρινή και δροσιστική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ για να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού σου. Πάμε να δούμε περισσότερα.

Πίσω από αυτό το μανικιούρ βρίσκεται η Zola Ganzorigt, η οποία πρόσφατα δημιούργησε ένα αντίστοιχο μανικιούρ για τη Hailey Bieber, εμπνευσμένη από τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά. Αυτή τη φορά, η διάσημη nail artist αντλεί έμπνευση από τους καλοκαιρινούς κήπους, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ονομάζεται Summer Garden.

Η Zola Ganzorigt χρησιμοποίησε διάφανο βερνίκι για τη βάση στα μακριά και οβάλ νύχια της Kylie Jenner, και στη συνέχεια σχημάτισε την άκρη του γαλλικού μανικιούρ με ένα neon πράσινο χρώμα. Έπειτα, σχεδίασε μικροσκοπικά, πολύχρωμα έντομα σε κάθε νύχι, θυμίζοντας εκείνα που συναντάμε στην εξοχή το καλοκαίρι.

{https://www.instagram.com/p/C8x_RJDPrIF/?utm_source=ig_embed}

Πεταλούδες, σκαθάρια, σαλιγκάρια και μέλισσες πρωταγωνιστούν πάνω στα νύχια της Kylie Jenner, δημιουργώντας ένα χαριτωμένο και διασκεδαστικό εφέ σε συνδυασμό με το έντονο neon πράσινο χρώμα.

Η Kylie Jenner δίνει νέα πνοή στο γαλλικό μανικιούρ

Αν θέλεις να ανανεώσεις το γαλλικό μανικιούρ αυτό το καλοκαίρι, αξίζει να δοκιμάσεις αυτήν την εκδοχή στο επόμενο ραντεβού σου. Η neon πράσινη απόχρωση στα νύχια προσδίδει μια τολμηρή αισθητική, ενώ τα μικροσκοπικά έντομα δίνουν μια παιχνιδιάρικη καλοκαιρινή αίσθηση. Μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια, για να έχεις ένα μοναδικό και δροσερό αποτέλεσμα.

kylie new nails 44aa0

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 23:39