Ο «κανόνας της γνάθου» είναι το μυστικό για να πετύχεις την τέλεια ψηλή αλογοουρά

Ο «κανόνας της γνάθου» είναι το μυστικό για να πετύχεις την τέλεια ψηλή αλογοουρά
ΠΗΓΗ: AP NEWSROOM
Δίνει ένα ελαφρύ lifting στο πρόσωπο και θα το λατρέψεις!

Μια ψηλή αλογοουρά μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή σου. Κομψό και διαχρονικό, αυτό το look δεν αφορά μόνο το να μαζεύεις τα μαλλιά πίσω - δίνει επίσης ένα ελαφρύ lifting στο πρόσωπο για ένα «σφικτό» look. Το έχουμε δει στη Madonna (το αγαπημένο της look στη Blonde Ambition Tour τη δεκαετία του '90), στη Naomi Campbell, στη Beyoncé, στην Ariana Grande, και σε πολλές άλλες.

Αλλά πώς μπορείς να πετύχεις την τέλεια sleek κοτσίδα, που θα χαρίσει το απόλυτο «lift» εφέ στο πρόσωπό σου; Έχουμε το μυστικό - συν έναν βασικό κανόνα - για να δημιουργήσεις αυτό το look. Όταν φτιάχνεις την αλογοουρά σου, σκέψου το σχήμα του προσώπου σου, το μήκος και την υφή των μαλλιών σου, αλλά και το σημείο όπου μαζεύεις τα μαλλιά. Το μυστικό βρίσκεται στη γνάθο σου για να βρεις την καλύτερη τοποθέτηση.

@tinipeart Snatched baby 🖤 ps. I love you xx 😘 #ponytailhack #slickbackhairstyle ♬ suara asli . - Dezalyr

Αυτός είναι ο «Κανόνας της Γνάθου». Ξεκίνα από τη γνάθο σου και φαντάσου μια διαγώνια γραμμή που συνεχίζει πάνω από τα αυτιά και προς το πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτό είναι το σημείο όπου θα πρέπει να μαζεύεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρά. Έτσι, τα μαλλιά σου τοποθετούνται ακριβώς πάνω από το ινιακό οστό, αναδεικνύοντας τα ζυγωματικά και το πηγούνι σου. Άμεσο lifting!

Δοκίμασέ το και θα δεις τη διαφορά!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 13:39