She's a bob girl: Η Lily Collins τόλμησε το πιο hot κούρεμα του καλοκαιριού

She's a bob girl: Η Lily Collins τόλμησε το πιο hot κούρεμα του καλοκαιριού
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
This is your sign, to try a bob haircut this summer!

Το bob haircut αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν και με το καλοκαίρι να βρίσκεται εδώ, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν αυτό το στυλ. Οι λόγοι είναι πολλοί: είναι κομψό, στυλάτο, δεν απαιτεί πολύ χρόνο στο styling και είναι πολύ πιο δροσερό σε σχέση με τα μακριά μαλλιά.

Ανάμεσα στις γυναίκες που λένε ναι στο καρέ είναι και πολλές διάσημες, με την πιο πρόσφατη να είναι η Lily Collins. Η 35χρονη ηθοποιός έχει πειραματιστεί ξανά με το μήκος των μαλλιών της, αλλά η πιο πρόσφατη αλλαγή της είναι ίσως η καλύτερη μέχρι τώρα. Πέρα του οτι είναι super κομψό και της πηγαίνει υπέροχα, της προσδίδει και νεότητα φαίνεται ακόμα πιο μικρή).

Αν σκέφτεσε να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, το καρέ είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις λεπτή ή ταλαιπωρημένη τρίχα. Αποτελεί μία στυλάτη αλλαγή, ενώ υπάρχουν αμέτρητες εκδοχές για να βρείς ακριβώς εκείνη που ταιριάζει στο στιλ και την υφή των μαλλιών σου. Αν δε, οι σχέση σου με τη ζέστη δεν είναι και τόσο καλή και νευριάζεις που συνέχεια τα μακριά σου μαλλιά κολλάνε από τον ιδρώτα στον σβέρκο σου, τότε το καρέ είναι μονόδρομος και θα σου δώσει μια «ανάσα».

Δες το before & after της Lily Collins και κλέισε αμέσως το ραντεβού σου στον hair expert σου για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού.

Before:

{https://www.instagram.com/p/C8mjzDzAwAD/?img_index=1}

After:

{https://www.instagram.com/p/C8pKhpNALiC/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 13:56