Θες extra όγκο στα μαλλιά; Η Natalie Portman «ορκίζεται» σε αυτό το conditioner

Έχει εκχύλισμα και άρωμα τριαντάφυλλου και χαρίζει πλούσια μαλλιά, γεμάτα όγκο!

Η Natalie Portman αποτελεί σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας celebrity girls, καθώς κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα με την απαράμιλλη κομψότητά της. Ως beauty lovers, είναι φυσικό να αναζητούμε τα μυστικά ομορφιάς της. Ποιο είναι το τελευταίο tip που ανακαλύψαμε από την γνωστή ηθοποιό; Το Volumising Conditioner από τον Christophe Robin, το οποίο προσδίδει εξαιρετικό όγκο στα λεπτά μαλλιά (έχω λεπτά μαλλιά οπότε ενθουσιάζομαι λίγο παραπάνω με αυτή την ανακάλυψη).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό μόδας, η Natalie Portman αποκάλυψε ότι αγαπά τα αρωματικά προϊόντα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της και ξεχωρίζει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο conditioner. Αυτό το προϊόν, εμπλουτισμένο με άρωμα τριαντάφυλλου, προσφέρει θρέψη και τόνωση στα μαλλιά. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο και επιθυμούν να προσθέσουν κίνηση και απαλότητα στα μαλλιά τους.

{https://www.instagram.com/p/C18STLeROUA/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται στη μοναδική του σύνθεση με εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Αυτό το συστατικό κάνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια, ενώ παράλληλα μειώνει τη φλεγμονή και την υπερβολική λιπαρότητα. Έτσι, προάγει ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής και αποτρέπει την απώλεια μαλλιών, προσφέροντας μας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 16:35