Τρέντι χρώματα για τα μάτια σου μόνο!

08.10.2010
Όταν η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο σου έχει ήδη στοιχίσει μια αλλαγή του χρώματος στα μαλλιά σου τότε αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει και αλλαγή στο μακιγιάζ σου. όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η έμφαση δίνεται στο βλέμμα σου με τα νέα χρώματα να παλεύουν για μια θέση στο νεσεσέρ σου!

Όταν η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο σου έχει ήδη στοιχίσει μια αλλαγή του χρώματος στα μαλλιά σου τότε αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει και αλλαγή στο μακιγιάζ σου. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η έμφαση δίνεται στο βλέμμα σου με τα νέα χρώματα να παλεύουν για μια θέση στο νεσεσέρ σου! Διάβασε παρακάτω ποια χρώμα θα σ κερδίσουν στα μάτια σου το φθινόπωρο!

Γίναν όλα φυσικά: το φυσικό μακιγιάζ σε κερδίζει τη νέα σεζόν και εσύ δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τη μαγεία του natural λουκ από την αρχή. Οι σκιές ματιών γίνονται όσο πιο φυσικές γίνεται: παλ μπεζ, απαλά παστέλ και ρομαντικά ροζ σε βάζουν στην πρώτη γραμμή της μόδας και στο μακιγιάζ. Οι γήινες αποχρώσεις σε κερδίζουν από την αρχή τη νέα σεζόν που αναζητάς να χουχουλιάσεις στα ζεστά σου και μέσα σε αυτά τα πλαίσια το "ζεστό"μακιγιάζ είναι απόλυτα in. Το καφέ, το μπεζ, το κεραμιδί και το λαδί είναι χρώματα που όχι μόνο ταιριάζουν σε όλες άσχετα με το χρώμα των ματιών αλλά γίνονται και οι αγαπημένες σου σκιές από το πρωί ως το βράδυ!

Η χαρά του νέου σμόκι: το νέο σμόκι σε κερδίζει διαχρονικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Αν δεν έχεις ακόμη ενδώσει στη μαγεία του φέτος το φθινόπωρο να μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις στη μαγεία του με φόντο το μπεζ, το γκρι, το blue navy αλλά και το μοβ που είναι χρώματα που κυριαρχούν στο νέο σμόκι! Τόλμησε να εντυπωσιάσεις και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!

Χρυσό μακιγιάζ πολλών καρατίων: το χρυσό όχι μόνο είναι ένα χρώμα που και φέτος σε κάνει να τραβάς τα βλέμματα αλλά είναι και αυτό που σε καθιερώνει. Πρόκειται για το πιο γκλάμορους χρώμα της χρωματικής παλέτας και ένα πράγμα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου: λίγη (ή αρκετή) λάμψη ποτέ δεν έβλαψε καμία! Όσο πιο λαμπερό το μακιγιάζ σου τόσο πιο σέξι και εντυπωσιακό. Φέτος η χρυσή σκιά σου γίνεται το απαραίτητο συστατικό του νεσεσέρ σου και σε συνοδεύει στα πιο hot πάρτι της χρονιάς! Μη φοβάσαι να εντυπωσιάσεις!

Λάμπω απ΄ τη χαρά μου, λάμπω όταν σε βλέπω! Έτσι και φέτος το λαμπερό μακιγιάζ σε κερδίζει χωρίς δεύτερη σκέψη ειδικά στη βραδινή έξοδο. Το γκλίτερ είναι με το μέρος σου και οι ιριδίζουσες σκιές βάζουν το χεράκι τους για να ενισχύσουν τη λάμψη σου! Χρησιμοποίησε τις άφοβα και κλέψε τις εντυπώσεις!

Με τα φρύδια γεμάτα: τα γεμάτα φρύδια είναι και φέτος in! Μπορεί μέχρι τώρα να έτρεχες κάθε τρεις και λίγο γι α καθάρισμα φρυδιών, τώρα όμως και με τις ευλογίες των νέων τρεντ θα αφήσεις το φρυδάκι σου να γίνει...φρυδάρα χωρίς φόβο και πάθος. Τα γεμάτα φρύδια όχι μόνο είναι σέξι αλλά και απόλυτα in. Προς Θεού ξέχασε μια για πάντα- σαν να μην υπήρξε ποτέ- το πολύ λεπτό φρύδι που είναι σαν μια γραμμή πάνω από τα ματάκια σου και φρόντισε να αφήσεις το φρύδι σου να "γεμίσει" για να μπορείς να μέσα σε αυτό πλαίσιο (που δημιουργεί το φρύδι) να επενδύσει στο μακιγιάζ των ματιών σου όπως τους αξίζει!

Από την Ελένη Αναστασάκη