Κλέψε τις εντυπώσεις με το νέο φυσικό λουκ

01.10.2010
Το φθινόπωρο είναι εδώ για να σου θυμίσει ένα και μόνο πράγμα: ότι ήρθε η ώρα να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά!

Το φθινόπωρο είναι εδώ για να σου θυμίσει ένα και μόνο πράγμα: ότι ήρθε η ώρα να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά! Αυτή τη σεζόν το μακιγιάζ σου γίνεται πιο απαλό από ποτέ και εσύ δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις την πιο φυσική πλευρά του εαυτού σου. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο πετυχημένο φυσικό λουκ!

Η τάση γενικά: το βέβαιο είναι ότι φυσικό μακιγιάζ έχει ήδη μπει στη ζωή σου από πέρυσι. παλ σκιές ματιών , απαλά σχεδόν φυσικά χείλη. Φέτος οι τάσεις υπαγορεύουν να ξεχάσεις οτιδήποτε κραυγαλέο και να επενδύσεις στη φυσική σου ομορφιά. Τα απαλά χρώματα της χρωματικής παλέτας όπως το μπεζ, το ροζ, το ροδακινί είναι αποχρώσεις που δίνουν χρώμα στα χείλη, τα μάτια και τα μαγουλάκια σου. Οι γήινοι τόνοι όπως το μπεζ, το καφέ, το χρυσό είναι αυτά που θα σε συγκλονίσουν τη νέα σεζόν!

Γύρισε στη φύση: το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το φυσικό μακιγιάζ στηρίζεται στο να είσαι σε θέση να καταλάβεις ποια χρώματα ταιριάζουν στον τόνο του δέρματος σου. Το πόσο θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.

Το τέλειο κονσίλερ: μην ξεχνάς πόσο βασικό ρόλο παίζει για το μακιγιάζ σου το μαγικό κονσίλερ! Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το προϊόν που μπορεί να κάνει θαύματα τότε το κονσίλερ είναι αυτό που ψάχνεις! Φρόντισε το μαγικό κονσίλερ να είναι σε πιο κίτρινη απόχρωση που απαλύνει τις ατέλειες χωρίς να προσθέτει χρώμα και σου χαρίζει ένα φυσικό λουκ.

Το ιδανικό μέηκ-απ: είναι σχεδόν διάφανο που φαίνεται σα φυσικό επάνω σου! Ξέχασε τον πιο σκούρο τόνο που σε έκανε μαυρισμένη θεά το καλοκαίρι και βρες ένα μέηκ-απ που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα του δέρματος σου.

Η χαρά της μάσκαρα: επειδή natural λούκ σημαίνει και «απαλά» μάτια σε όρους μάσκαρα μεταφράζεται σε μια στρώση μάσκαρα. Αν είσαι ξανθιά πες ναι στην καφέ μάσκαρα για πιο διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα ενώ αν δε μπορείς να αποχωριστείς προτίμησε να τονίσεις το βλέμμα σου με μια μόνο στρώση.

Το ρουζ: για να βρεις το τέλειο ρουζ δεν έχεις παρά να τσιμπήσεις τα μαγουλάκια ου και να δες ποια είναι τι απόχρωση έχουν! Έτσι θα βρεις εγγυημένα τη φυσική απόχρωση που πρέπει να έχουν τα μαγουλάκι σου για να ολοκληρωθεί το λουκ. Οι παλ ροζ αποχρώσεις σε κερδίζουν χωρίς προηγούμενο και φέτος και σου χαρίζουν strawberry sweet λουκ που θα ζηλέψουν όλες!

Τα χείλη σου στάζουν μέλι: φυσικά το natural λουκ στα χείλη δε σημαίνει ότι θα απαρνηθείς ξαφνικά τα κραγιόν και τα λιπ-γκλος σου. Απλά θα ποντάρεις στις πιο ουδέτερες και φυσικές αποχρώσεις για να εντυπωσιάσεις. Έτσι θα τονίσεις το φυσικό χρώμα των χειλιών σου αναδεικνύοντας την πιο σέξι πλευρά σου! Οι τόνοι του μελιού και της καραμέλας είναι αυτοί που σε κερδίζουν φέτος μετατρέποντας τα χείλη σου στο πιο σέξι σημείο επάνω σου!

Ελένη Αναστασάκη