Αψογη εμφάνιση

01.06.2009
Αν αποφεύγετε τα μίνι και τα κοντά φορέματα για αισθητικούς λόγους, το Perfect Legs της Coverderm σάς καλεί να αναθεωρήσετε!

H ζεστή ατμόσφαιρα, η ξεγνοιασιά και η θέρμη του ήλιου ταιριάζει γάντι με τα αέρινα κοντά φορέματα, τα σορτσάκια, τα αποκαλυπτικά, σέξι βραδινά ρούχα ή τα άνετα ρούχα της παραλίας. Ομως, αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να τα χαρείτε, γιατί οι ευρυαγγείες στα πόδια σάς κόβουν τη διάθεση... Το Perfect Legs της Coverderm είναι εδώ για να τις «εξαφανίσει» -στην κυριολεξία!- και να σας χαρίσει τα τέλεια πόδια!

Μαγικό αποτέλεσμα
Εκτός από τις ευρυαγγείες, μια μεγάλη γκάμα ατελειών, όπως φλεβίτιδα, μελανιές, ουλές, καψίματα, τατουάζ ή οποιαδήποτε άλλα σημάδια υπονομεύουν την εμφάνιση των ποδιών σας και τραβούν μεν το βλέμμα των άλλων, όχι όμως για τους σωστούς λόγους! Το Perfect Legs της Coverderm είναι ένα 100% αδιάβροχο μεϊκάπ σώματος, που καλύπτει τέλεια όλα τα παραπάνω, και περισσότερα αφού μπορεί να καμουφλάρει με επιτυχία ακόμα και κάποιες περιπτώσεις ραγάδων και κυτταρίτιδας! Εχει κρεμώδη υφή, απλώνεται εύκολα και γρήγορα, και παραμένει αναλλοίωτο για όλη την ημέρα, ακόμα και ύστερα από το μπάνιο στη θάλασσα. Δεν φράσσει τους πόρους, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και μένει στη θέση του όταν κάνετε έντονες δραστηριότητες όπως σπορ ή χορός. Είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο για καθημερινή χρήση, και με SPF 16, για αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Για κάθε ατέλεια
Πρόβλημα:
Eχετε διαλέξει να φορέσετε εξώπλατο φόρεμα σε μια βραδινή σας έξοδο, αλλά δεν θέλετε να φαίνεται το τατουάζ που έχετε στον ώμο.

Λύση: Το Perfect Legs της Coverderm! Εκτός από τα πόδια, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χέρια και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμείτε για να καλύψει κάθε είδους ατέλεια. Διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο δέρμα σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως «autobronzant», χαρίζοντας μαυρισμένη όψη στην επιδερμίδα σας.

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΒΟΝΤΑ