Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων
ΠΗΓΗ:@dimitrishair
Εσυ το κάνεις;

Το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία για να επιτύχεις εντυπωσιακή καμπύλη στις βλεφαρίδες σου. Ωστόσο, υπάρχει ένα συχνό λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες: το χρησιμοποιούν αφού έχουν εφαρμόσει μάσκαρα.

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένας τρόπος να δώσεις ακόμη περισσότερο όγκο και σχήμα, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Όταν η μάσκαρα εφαρμόζεται, οι βλεφαρίδες σκληραίνουν και χάνουν την ευκαμψία τους. Χρησιμοποιώντας το ψαλιδάκι σε αυτήν τη φάση, κινδυνεύεις να προκαλέσεις σπάσιμο των βλεφαρίδων ή ακόμα και να κολλήσουν πάνω στο εργαλείο. Επίσης, αν η μάσκαρα δεν έχει στεγνώσει εντελώς, οι βλεφαρίδες μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους, καταστρέφοντας το μακιγιάζ καταλήγοντας να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το ψαλιδάκι πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα, όταν οι βλεφαρίδες είναι ακόμα καθαρές και φυσικές, χωρίς καλλυντικά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο ασφαλές και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες με διάρκεια, χωρίς να ρισκάρεις για τυχόν φθορές.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2024 - 01:16