Το lip combo της Selena Gomez «φωνάζει» φθινόπωρο

Το lip combo της Selena Gomez «φωνάζει» φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@selenagomezecu2.0
Το μακιγιάζ της Selena Gomez είναι το απόλυτο inspo για το φθινόπωρο.

Πριν απο μερικές ημέρες, η Selena Gomez εμφανίστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, προσφέροντάς μας μοναδικές ιδέες για φθινοπωρινό μακιγιάζ. Εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά τον διάσημο makeup artist Hung Vanngo, ο οποίος δημιούργησε ένα look που ανέδειξε τα μάτια της. Στα χείλη της, επέλεξε μια ματ nude-καφέ απόχρωση, δημιουργώντας το τέλειο lip combo που μας «φωνάζει» φθινόπωρο. Ένα απόλυτα κομψό και μοντέρνο look που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις αυτή την εποχή.

Πιο αναλυτικά, ο makeup artist έδωσε έμφαση στα μάτια της με ένα εντυπωσιακό cat eye look, επεκτείνοντας τη γραμμή eyeliner αρκετά προς τις εξωτερικές γωνίες. Οι βλεφαρίδες της τονίστηκαν με μάσκαρα για μήκος και όγκο, ενώ τα καλοσχηματισμένα φρύδια της με χρήση brow gel έδωσαν το τέλειο τελείωμα στο μακιγιάζ των ματιών.

Το φθινοπωρινό μακιγιάζ της Selena Gomez

Στα χείλη της, χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα από τη συλλογή της Rare Beauty. Αρχικά, έγινε το περίγραμμα με το Kind Words lip liner στην απόχρωση Wise, ένα μαλακό και κρεμώδες μολύβι χειλιών που απλώνεται εύκολα. Στη συνέχεια, εφαρμόστηκε το Kind Words matte lipstick στην ίδια απόχρωση, προσφέροντας ένα απαλό, ματ αποτέλεσμα με πλούσιο χρώμα που διαρκεί όλη μέρα. Ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 23:14