Highlighter: Όλα τα μυστικά για να το εφαρμόσεις like a pro

Highlighter: Όλα τα μυστικά για να το εφαρμόσεις like a pro
Το beauty item που δεν πρέπει να λείπει απο το νεσεσέρ σου.

Το highlighter είναι το προϊόν-κλειδί που χαρίζει την απόλυτη λάμψη στα beauty looks μας, αλλά για ένα φυσικό και κομψό αποτέλεσμα, πρέπει να εφαρμόζεται σωστά. Εδώ είναι μερικά tips για να το χρησιμοποιείς like a pro!

Επιλογή σωστών εργαλείων

Για την καλύτερη εφαρμογή του highlighter, χρησιμοποίησε ένα μαλακό πινέλο για ακρίβεια και ένα σφουγγαράκι για blending. Μπορείς επίσης να εφαρμόσεις πρώτα ένα κρεμώδες highlighter και μετά να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα με μια πούδρα highlighter για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Να το εφαρμόζεις στα σωστά σημεία

Το highlighter πρέπει να εφαρμόζεται στα ζυγωματικά, στο τόξο των χειλιών και στο κέντρο του μετώπου για να τονίσει αυτά τα σημεία. Απέφυγε περιοχές με έντονους πόρους ή ανομοιόμορφη υφή, καθώς μπορεί να τους τονίσει περισσότερο. Αν έχεις ξηρά σημεία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λαμπερό concealer πριν από το highlighter.

Προετοιμασία πριν από το foundation

Για μια πιο φρέσκια λάμψη σε όλο το πρόσωπο, μπορείς να εφαρμόσεις το highlighter πριν περάσεις στη βάση σου. Αυτή η τεχνική θα σου χαρίσει ένα πιο φυσικό και δροσερό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να αναμείξεις το highlighter με το foundation για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο φωτεινό look.

Όχι υπερβολές

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα που γυαλίζει φυσικά, προσπάθησε να περιορίσεις τη χρήση του highlighter. Εφάρμοσέ το στα φρύδια ή στα πιο υψηλά σημεία των ζυγωματικών. Προτίμησε προϊόντα με λεπτά σωματίδια λάμψης για ένα διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα που φαίνεται σαν να «βγαίνει» φυσικά απο την ίδια την επιδερμίδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2024 - 02:19