Sunburn Blush: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτα sexy, ηλιοκαμένο μακιγιάζ που «φωνάζει» καλοκαίρι

Sunburn Blush: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτα sexy, ηλιοκαμένο μακιγιάζ που «φωνάζει» καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:@meredithduxbury
Όλα τα μυστικά για να το πετύχεις.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αποκτήσεις εκείνο το sexy, ηλιοκαμένο look που όλες αγαπάμε. Αν δεν έχεις χρόνο ή δεν θες να ξοδεύεις ώρες στον ήλιο, η τάση του #sunburnblush είναι η τέλεια λύση για εσένα.

Αυτή η τάση στο μακιγιάζ έχει ως σκοπό να σου χαρίσει την απόλυτα ηλιοκαμένη λάμψη με απλά βήματα και προϊόντα, κάνοντάς σε να φαίνεσαι φρέσκια και φυσική. Ακολούθησε αυτά τα βήματα για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Βήμα 1: Το Primer

Για να ξεκινήσεις, φρόντισε να έχεις καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Εφάρμοσε ένα ελαφρύ foundation ή μια matte ενυδατική κρέμα που λειτουργεί και ως primer. Αυτό θα δημιουργήσει μια ομοιόμορφη βάση για το μακιγιάζ σου. Αν πάλι δεν θέλεις καθόλου κάλυψη στο δέρμα σου και αναζητάς μόνο ένα λαμπερό φινίρισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις bronzing drops (χαρίζουν απίστευτη λάμψη και διακριτικό χρώμα στην επιδερμίδα) και να καλύψεις τυχόν ατέλειες με λίγο concealer. Προσωπικά αυτό κάνω και το αποτέλεσμα είναι το ονείρου, trust me!

{https://www.tiktok.com/@jasminnlily_/video/7394764047641513248?lang=el-GR&q=sunburnblush&t=1723807299602}

Βήμα 2: Μακιγιάζ ματιών

Εφόσον το focus είναι κυρίως στο δέρμα και τα μάγουλα, κράτησε το μακιγιάζ των ματιών σου διακριτικό. Εφάρμοσε μια ουδέτερη σκιά στα κινητά βλέφαρα για να τονίσεις τα μάτια σου χωρίς να αποσπάς την προσοχή από τα μάγουλά σου. Σχεδίασε μια λεπτή γραμμή eyeliner σε καφέ χρώμα κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων και πρόσθεσε μια γενναιόδωρη στρώση μαύρηςή καφέ μάσκαρα για πιο έντονο βλέμμα.

Βήμα 3: Sunkissed look

Η ώρα του ρουζ έχει φτάσει! Διάλεξε μια ζεστή κόκκινη ή ροδακινί απόχρωση και εφάρμοσέ την γενναιόδωρα στα ζυγωματικά σου. Το μυστικό είναι να τοποθετήσεις το ρουζ και στην περιοχή της μύτης, σαν να έχεις αποκτήσει ένα διακριτικό ηλιακό έγκαυμα. Μην ξεχάσεις αναμείξεις καλά το ρουζ για ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@oliviadaytonn/video/7391922177798327594?lang=el-GR&q=sunburnblush&t=1723807299602}

Βήμα 4: Επιδερμίδα και χείλη

Για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου, εφάρμοσε ένα λαμπερό highlighter στα ζυγωματικά, στη γέφυρα της μύτης και στο τόξο του έρωτα (το καρδιοειδές σχήμα πάνω από το άνω χείλος). Όσο για τα χείλη, διάλεξε ένα nude κραγιόν ή lip gloss για μια διακριτική, αλλά κομψή εμφάνιση, κρατώντας την ένταση εστιασμένη στα μάγουλά σου.

{https://www.tiktok.com/@itstherealkimshady/video/7364365763983068458?lang=el-GR&q=sunburnblush&t=1723807299602}

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα πετύχεις ένα υγιές και λαμπερό ηλιοκαμένο look, που θα σου δώσει την αίσθηση ότι μόλις γύρισες από την παραλία και σε έκαψε γλυκά ο ήλιος.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 14:28