Bridal makeup: Πώς θα πετύχεις το πιο ονειρικό νυφικό μακιγιάζ μόνη σου

Bridal makeup: Πώς θα πετύχεις το πιο ονειρικό νυφικό μακιγιάζ μόνη σου
ΠΗΓΗ:@German Larkin
Όλα τα μυστικά για να πετύχεις το νυφικό μακιγιάζ των ονείρων σου μόνη σου.

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και θέλεις να είσαι εντυπωσιακή με ένα μακιγιάζ που θα διαρκέσει και θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά. Μην ανησυχείς αν δεν έχεις επαγγελματία makeup artist, μπορείς να πετύχεις ένα υπέροχο νυφικό μακιγιάζ μόνη σου, αρκεί να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα και να προετοιμαστείς σωστά. Εδώ είναι ο οδηγός μου για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα:

1. Σωστή βάση για υπέροχο τελείωμα

Η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το παν. Ξεκίνα με μια καλή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν τον γάμο, ώστε το δέρμα σου να είναι υγιές και λαμπερό. Επένδυσε σε προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σου και διατήρησε τη συνέπεια στη χρήση τους.

1 985f2

Για το μακιγιάζ της ημέρας, επέλεξε ένα foundation που προσφέρει μεσαία έως υψηλή κάλυψη. Είτε προτιμάς φυσικό αποτέλεσμα, είτε όχι, για την ημέρα του γάμου είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα foundation που θα αντέξει τις πολλές ώρες και τις συνθήκες της ημέρας. Είτε ο καιρός θα είναι ζεστός, είτε πιο δροσερός το foundation πρέπει να είναι ανθεκτικό και να διατηρεί τη λάμψη σου.

2. Το magic touch του concealer

Η χρήση του concealer είναι απαραίτητη για να διορθώσεις τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους. Επίλεξε ένα concealer με ελαφρύ shimmer για να προσθέσεις μια φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου. Εφαρμόσέ το κάτω από τα μάτια, στις γωνίες των ματιών, στη ράγχο της μύτης και στο τόξο του έρωτα, για να φωτίσεις και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

3. Φυσικό και λαμπερό βλέμμα με γήινες σκιές

Για τα μάτια σου, διάλεξε σκιές σε γήινες αποχρώσεις που θα προσθέσουν βάθος χωρίς να είναι υπερβολικές. Απέφυγε τα σκούρα ή πολύ έντονα χρώματα. Μια σκιά σε φυσικούς, ρομαντικούς τόνους, που συνδυάζεται με μια διακριτική μάσκαρα, θα κάνει τα μάτια σου να λάμψουν και να φαίνονται υπέροχα στις φωτογραφίες.

2 b3024

4. Τέλειο σχήμα και ύψος για τα φρύδια

Τα φρύδια σου είναι το πλαίσιο του προσώπου σου και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο νυφικό μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε μια brow mascara για να τα ανασηκώσεις και να τους δώσεις το σχήμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου. Έτσι, τα φρύδια σου θα φαίνονται καλοσχηματισμένα και αρμονικά με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

5. Χείλη με διάρκεια

Για τα χείλη, χρησιμοποίησε ένα lip liner και ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση για να πετύχεις ένα τέλειο σχήμα και να διασφαλίσεις μακρά διάρκεια. Διάλεξε αποχρώσεις που ταιριάζουν με την υπόλοιπη εμφάνισή σου, όπως ροζ, κοραλί ή nude, ανάλογα με το τι σου ταιριάζει καλύτερα.

3 2180a

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα την ημέρα του γάμου σου. Με σωστή προετοιμασία και τα κατάλληλα προϊόντα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και φυσικό, όπως ακριβώς το φαντάζεσαι!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 13:53