Το beauty hack με το ρουζ που κάθε γυναίκα μετά τα 40 πρέπει να ξέρει

Το beauty hack με το ρουζ που κάθε γυναίκα μετά τα 40 πρέπει να ξέρει
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Είναι το τέλειο hack ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Και ποια δεν αγαπά ένα εύκολο beauty hack που θα κάνει την επιδερμίδα της να λάμπει; Σε αυτό το σημείο θα πω ότι αυτό το κόλπο λειτουργεί άψογα σε γυναίκες όλων των ηλικιών, και πιστεύουμε ότι αξίζει να το φωνάξουμε. Αυτή η τεχνική ανάμειξης του ρουζ εγγυάται ένα λαμπερό, αψεγάδιαστο φινίρισμα, καθώς και μια άμεση ανανέωση της επιδερμίδας σε λίγα μόλις λεπτά.

Το μυστικό; Χρειάζεσαι δύο προϊόντα για να δημιουργήσεις την τέλεια εμφάνιση. Ποια είναι αυτά; Ένα υγρό ρουζ και ένα υγρό highlighter (είναι σημαντικό να έχουν την ίδια υφή). Ανάμειξε το ρουζ με το highlighter και στη συνέχεια είτε με ένα πινέλο, είτε με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά, τοποθέτησε το προϊόν στα ζυγωματικά σου.

Το τέλειο beauty hack για όλες τις ηλικίες

Η ανάμειξη του highlighter με το ρουζ, χαρίζει το τέλειο glowy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα χαρίζοντας την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, αντί να τα εφαρμόσεις ξεχωριστά, εξαλείφεις την πιθανότητα για γραμμές ή μπαλώματα στο μακιγιάζ σου. Το ρουζ γίνεται ένα με την επιδερμίδα με την διαφορά ότι τώρα θα συνδυάσεις φρεσκάδα και λαμπερό φινίρισμα σε ένα.

{https://www.tiktok.com/@madisonlhandleyy/video/7250194781039627525?lang=el-GR&q=highlighter%20mixed%20with%20blush&t=1722864272597}

Πολλές γυναίκες τείνουν να αποφεύγουν το highlighter ή τις λάμψεις στο μακιγιάζ καθώς μεγαλώνουν, γιατί νομίζουν ότι τονίζει τυχόν ατέλειες και γραμμές. Τα καλά νέα με αυτό το κόλπο είναι ότι τα υγρά και κρεμώδη ρουζ και highlighters που αναμειγνύονται εύκολα είναι εξαιρετικά ανεκτικά σε οποιαδήποτε ηλικία.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 16:30