Simone Biles: Βρήκαμε τα lip products που ορκίζεται για τα ευαίσθητα χείλη της

Simone Biles: Βρήκαμε τα lip products που ορκίζεται για τα ευαίσθητα χείλη της
ΠΗΓΗ:@Simone Biles
Μόνο αυτά τα τρία beauty brands εμπιστεύεται για τα χείλη της.

Η τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, Simone Biles, έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα με την εκπληκτική της απόδοση και την κομψότητα της μέσα στα γήπεδα, καθιστώντας την ένα από τα «it girls» της εποχής μας.

Δεν είναι μόνο οι εξαιρετικές αθλητικές της επιδόσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει, αλλά και οι στιλάτες εμφανίσεις της. Έτσι, εμείς οι λάτρεις της ομορφιάς έχουμε αναζητήσει τα μυστικά της για να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από την εντυπωσιακή της εικόνα. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα προϊόντα χειλιών που έχει ξεχωρίσει!

Σε ένα βίντεο «GRWM» που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Biles μας έδειξε τη ρουτίνα μακιγιάζ της, αποκαλύπτοντας ότι έχει ευαίσθητα χείλη και ως αποτέλεσμα, μπορεί να εμπιστεύεται μόνο τρία beauty brands.

Τα beauty brands που «ορκίζεται» η Simone Biles για τα χείλη της

Όπως αποκάλυψε στο TikTok έχει εξαιρετικά ευαίσθητα χείλη, ζητώντας ακόμα και τη βοήθεια των follower της για να της προτείνουν κάποια προϊόντα.

{https://www.tiktok.com/@simonebilesowens/video/7386343024281832734}

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα χείλη μου εμφανίζουν αλλεργία σχεδόν σε κάθε προϊόν. Θα αντιδράσουν πολύ άσχημα σε κραγιόν, lip glosses, εκτός από τρεις μάρκες». Η Biles λοιπόν, ορκίζεται στις Laneige, NYX και Charlotte Tilbury, κρατώντας όπως μπορούμε να διακρίνουμε το viral, Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner.

Συνεχίζοντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα χείλη της, η Biles σημείωσε ότι: «Αν χρησιμοποιήσω οτιδήποτε άλλο, τα χείλη μου καίγονται και κυριολεκτικά γίνονται ξηρά και ξεφλουδίζουν». Αν και εσείς έχετε ευαίσθητα χείλη, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δοκιμασμένα και viral προϊόντα χειλιών από τις Laneige, NYX και Charlotte Tilbury θα σας «φέρουν πάντα το χρυσό».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 13:24