Η πούδρα που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker για να κάνει "blur" τις ρυτίδες της

Η πούδρα που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker για να κάνει "blur" τις ρυτίδες της
Αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μόνο ένα προϊόν.

Μετά τα 50, η επιδερμίδα γίνεται πιο ξηρή και θαμπή, παρουσιάζοντας πιο έντονη υφή, λεπτές γραμμές και ρυτίδες που εμποδίζουν το μακιγιάζ να φαίνεται αψεγάδιαστο. Ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα που "θολώνουν" τα σημάδια γήρανσης, δημιουργώντας έναν λείο καμβά. Η Sarah Jessica Parker βρήκε ένα τέτοιο προϊόν, προετοιμάζοντας το μακιγιάζ της για το φετινό Met Gala.

Για το μακιγιάζ της, η διάσημη makeup artist Elaine Offers Woulard χρησιμοποίησε προϊόντα της Charlotte Tilbury. Ανάμεσά τους ήταν και μια πούδρα που κάθε γυναίκα άνω των 50 θα πρέπει να προσθέσει στο νεσεσέρ της. Ο λόγος για την Airbrush Brightening Flawless Finish - Refillable Mattifying Powder.

Πρόκειται για μια ελαφριά, ημιδιάφανη πούδρα με σύσταση microfine που φωτίζει το πρόσωπο και τα μάτια, απαλύνει αισθητά τις ρυτίδες και ανασηκώνει το βλέμμα, διατηρώντας το μακιγιάζ αναλλοίωτο για έως και 16 ώρες χωρίς γυαλάδες.

{https://www.instagram.com/p/C6pJVh_v9un/?utm_source=ig_embed&ig_rid=77ec26f0-e2a5-4daf-bfac-f73a15b27dbf}

Επιπλέον, για τη βάση του μακιγιάζ της Sarah Jessica Parker χρησιμοποιήθηκε το Beautiful Skin Foundation, ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες. Η makeup artist χρησιμοποίησε επίσης το Hollywood Contour Wand, το Matte Beauty Blush Wand στην απόχρωση Pillow Talk Pink Pop και το Airbrush Flawless Setting Spray για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/p/C6q-ZrrABrL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.07.2024 - 12:46