Skin tint: Πώς θα το εφαρμόσεις σωστά στο πρόσωπό σου

Skin tint: Πώς θα το εφαρμόσεις σωστά στο πρόσωπό σου
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Είναι must have προϊόν για το καλοκαίρι και αφήνει το απόλυτο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Αν η χρήση foundation σου φαίνεται υπερβολική ή αν το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα σου δεν ανέχεται τη βαριά κάλυψη, το skin tint είναι η λύση που χρειάζεσαι. Πρόκειται για τα απόλυτα προϊόντα που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της κρέμας με χρώμα, της κρέμας CC και του foundation. Αυτά τα υβριδικά προϊόντα παρέχουν ελαφριά κάλυψη με ενυδατικές ιδιότητες και ενισχύουν τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Πώς να εφαρμόσεις το skin tint

1. Προετοιμασία της Επιδερμίδας

Ξεκίνα με την εφαρμογή ορού και ενυδατικής κρέμας. Για μικτό ή λιπαρό δέρμα, χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ ματ προϊόν, καθώς τα περισσότερα skin tints έχουν ήδη ενυδατική δράση. Εάν θέλεις, μπορείς να εφαρμόσεις και ένα primer για καλύτερη εφαρμογή και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

2. Εφαρμογή του skin tint

Ρίξε μερικές σταγόνες skin tint στα δάκτυλά σου και άπλωσέ το ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό. Για καλύτερη εφαρμογή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα βρεγμένο σφουγγαράκι ή πινέλο για να το ταμπονάρεις ή να το απλώσεις καλύτερα.

3. Κάλυψη που χτίζεται

Εάν επιθυμείς μεγαλύτερη κάλυψη, επανέλαβε την εφαρμογή εστιάζοντας στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη.

Beauty tip: Εάν χρειάζεται, χρησιμοποίησε concealer για να καλύψεις μαύρους κύκλους ή έντονες κηλίδες.

Για να επιτύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, πρόσθεσε mascara, λίγο ρουζ και ένα lip gloss στα χείλη. Το skin tint θα σου προσφέρει την απαλή και φυσική κάλυψη που επιθυμείς, κάνοντάς σε να δείχνεις λαμπερή και φρέσκια.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.07.2024 - 23:04