Fake Tan Lines: Η νέα εμμονή του TikTok είναι εμπνευσμένη απο τα 00s

Fake Tan Lines: Η νέα εμμονή του TikTok είναι εμπνευσμένη απο τα 00s
ΠΗΓΗ:@isabellrrose
Θα χρειαστείς ρουζ και πολύ concealer.

Όποιος έχει πάθει ηλιακό έγκαυμα ξέρει ότι δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία, αλλά η συζήτηση γύρω από το αντηλιακό και τη χρήση του αυτό το καλοκαίρι ήταν έντονα αμφιλεγόμενη. Η Nara Smith, η δημιουργός στο TikTok που έγινε διάσημη για την παρασκευή τροφίμων, όπως τσίχλες και δημητριακά από το μηδέν, έγινε πρωτοσέλιδο αφού έφτιαξε το δικό της SPF στο σπίτι.

Άλλοι δημιουργοί έχουν τραβήξει την προσοχή για το ότι συνεχίζουν να αμφισβητούν την ασφάλεια της χρήσης αντηλιακού (οποιοσδήποτε δερματολόγος θα αναιρέσει αυτές τις ανησυχίες μέσα σε δευτερόλεπτα), και οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε απλώς να βρούμε μια φόρμουλα που να μην αφήνει λευκά υπολείμματα!

Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από το 2000

Εν ολίγοις, η προστασία από τον ήλιο (ή η έλλειψή της) είναι στο μυαλό όλων, κάτι που πιθανότατα οδήγησε στην τελευταία τάση του μακιγιάζ στα social media που αναδημιουργεί την εμφάνιση ενός φρέσκου ηλιακού εγκαύματος. Το μακιγιάζ " Tan lines", που ξεκίνησε η δημιουργός Isa, αφορά την δημιουργία μιας fake εμφάνισης ηλιακού εγκαύματος, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 2000, με τη βοήθεια ρουζ και πολύ concealer.

@tabithaswatosh

this is actually one of my favorite looks. i love tan lines. ☀️

♬ original sound - Tabs

Μπορεί να νομίζατε ότι οι τάσεις "soft-girl" και των πιο minimal μακιγιάζ θα κυριαρχούσαν στην ομορφιά για το υπόλοιπο του έτους, αλλά οι γραμμές μαυρίσματος και τα "skunk" μαλλιά της δεκαετίας του 2000 επιστρέφουν δυναμικά. Οι αισθητικές της αρχής της δεκαετίας του 2000 δεν είναι και οι πιο πρακτικές, αλλά είναι διασκεδαστικές έστω για να τις βλέπεις! Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τάση του μακιγιάζ με τις ψεύτικες γραμμές μαυρίσματος που έγινε viral στο TikTok.

Πάντα αντιηλιακό κορίτσια!

Παρά τις αμφιβολίες μερικών που υπάρχουν για τη χρήση του αντιηλιακού, η GenZ γενικά είναι πολύ πιο επιμελής με την προστασία από τον ήλιο σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Εξαιτίας αυτού, οι έντονες γραμμές μαυρίσματος έχουν μια νοσταλγική αίσθηση και συνδέονται έντονα με την εποχή. Η τάση αντλεί έμπνευση από αυτή την ενέργεια της αρχής της δεκαετίας του 2000, όχι μόνο αναδημιουργώντας ένα ηλιακό έγκαυμα, αλλά και τις γραμμές μαυρίσματος των αξεσουάρ που μένουν στο σώμα όπως κρεμαστά κολιέ, μεγάλα γυαλιά ηλίου και μικροσκοπικά τρίγωνα μπικίνι.

{https://www.instagram.com/p/C7t9uzIuRcR/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Το βίντεο που ξεκίνησε την τάση ανήκει στη beauty content creator Isa, της οποίας το αρχικό tutorial έχει τώρα 1,4 εκατομμύρια προβολές με μια σειρά από δημιουργούς να φτιάχνουν τα δικά τους βίντεο αναδημιουργώντας την εμφάνιση. Στη δημοσίευσή της στο Instagram που απαθανατίζει την εμφάνιση, οι σχολιαστές σημείωσαν το υπερρεαλιστικό ηλιακό έγκαυμα σε συνδυασμό με τα λεπτά φρύδια και το winged eyeliner. "Μια μικρή παραλία bunny", είπε ένας σχολιαστής, ενώ άλλος πρόσθεσε, "Εγώ όταν περνάω μερικά δευτερόλεπτα στην παραλία".

Η Τάση

Η πρώτη σας αντίδραση όταν το δείτε μπορεί να μην είναι και πολύ θετική, αλλά δεν πρόκειται πραγματικά για ηλιακό έγκαυμα... Είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να παίξετε με το μακιγιάζ και να προσθέσετε μια καλοκαιρινή πινελιά στην τάση ομορφιάς της δεκαετίας του 2000.

fake tan lines 74114

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την τάση, υπάρχουν πολλά tutorials στο TikTok που μπορείτε να πάρετε έμπνευση (μας αρέσει ιδιαίτερα ένα από τη δημιουργό @whosbeth_). Ξεκινά προετοιμάζοντας την επιδερμίδα με ενυδατική κρέμα αναμεμειγμένη με σταγόνες bronzing για ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Αφού το τοποθετήσει στην επιδερμίδα της, εφαρμόζει αρκετή ποσότητα ρουζ, σε ροζ απόχρωση, στα μάγουλά και τη μύτη της (ένα βασικό μέρος της εμφάνισης είναι η έντονη αντίθεση μεταξύ του φωτεινού ροζ ρουζ και των ανοιχτόχρωμων λεπτομερειών του concealer).

Το μυστικό κρύβεται στο ρουζ και το concealer

Στη συνέχεια, δίνει ένταση στα ζυγωματικά της με κρεμώδες bronzer, σαν να μόλις γύρισε από διακοπές. Μετά, σχεδιάζει το περίγραμμα των γυαλιών ηλίου γύρω από τα μάτια της χρησιμοποιώντας μια ανοιχτή απόχρωση concealer. Κάνει το ίδιο για να δημιουργήσει το περίγραμμα του μαγιό της και του κρεμαστού κολιέ της σε σχήμα αστεριού από τη δεκαετία του 2000.

Ενώ η ηλιοκαμένη επιδερμίδα και τα ανοιχτόχρωμα περιγράμματα είναι στάνταρ σε κάθε βίντεο των δημιουργών, όλοι προσθέτουν τη δική τους πινελιά στην τάση. Κάποιοι επιλέγουν να ολοκληρώσουν την εμφάνιση με lip gloss, eyeliner και mascara.

@tabithaswatosh

this is actually one of my favorite looks. i love tan lines. ☀️

♬ original sound - Tabs

Δεν θα συνιστούσαμε να δοκιμάσετε αυτό το makeup look και να πάτε στο γραφείο, αλλά η τάση είναι ενδεικτική της επιρροής της δεκαετίας του 2000 και η απόδειξη οτι το μακιγιάζ είναι τέχνη και μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε funky looks! Και όσο οι δημιουργοί χρησιμοποιούν πραγματικά SPF, είμαστε ευτυχισμένες!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 16:21