Κλέψε την λάμψη των σταρ με νύχια αλά Burlesque

02.02.2011
Η μόδα του χειμώνα προστάζει να έχεις περιποιημένα και σκούρα νύχια!

Η μόδα του χειμώνα προστάζει να έχεις περιποιημένα και σκούρα νύχια!

Αφού έμαθες πως να βάφεις τα νυχάκια σου με σκουρόχρωμο μανό με τις σούπερ συμβουλές του WomenOnly, μπορείς να κερδίσεις κι εσύ το πιο στυλάτο σετ μανό με διάσημη υπογραφή.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας Burlesque, η Σερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα που πρωταγωνιστούν στο κινηματογραφικό υπερθέαμα σου κάνουν δώρο 8 σετ με 3 βερνίκια νυχιών της σειράς Burlesque από την OPI. Τα βερνίκια της σειράς Burlesque θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα "Sephora"!

Στείλε τη συμμετοχή σου στο [email protected] μέχρι και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 και απάντησε σωστά στην ερώτηση: "Ποια η σημασία της λέξης μπουρλέσκ";

Η υπόθεση: Η Άλι (Κριστίνα Αγκιλέρα) έρχεται στο Λος Άντζελες, και πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα στο Burlesque Lounge, ένα πολυτελές κέντρο μιας άλλης εποχής που φιλοξενεί ένα εμπνευσμένο μουσικό σόου. Τα σέξι κοστούμια και οι τολμηρές χορογραφίες συνεπαίρνουν την Άλι που ορκίζεται να βρεθεί πάσει θυσία πάνω στη σκηνή. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της εντυπωσιακής και αποφασιστικής ιδιοκτήτριας του κλαμπ, Τες (Σερ), και να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τις άλλες χορεύτριες (Τζούλιαν Χαφ, Κρίστεν Μπελ), τον όμορφο μπάρμαν (Καμ Γκιγκάντετ), τον υπεύθυνο σκηνής (Στάνλεϊ Τούτσι), τον πορτιέρη (Άλαν Κάμινγκ). Τελικά το αστέρι της Άλι, μετά από πολλές προσπάθειες, θα λάμψει στο Burlesque Lounge. Όμως, ακόμα και με τη νέα ζωή που δίνει το ταλέντο της Άλι, οι μέρες του κλαμπ ίσως να είναι μετρημένες.

Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι το Burlesque: παλιότερα στις ΗΠΑ τα μπουρλέσκ ήταν κωμικά σόου με τραγούδι και χορό. Άρχισαν όμως να μπερδεύονται με τα στριπτίζ σόου στις αρχές του 20ου αιώνα, λόγω του Μουλέν Ρουζ στο Παρίσι. Το μπουρλέσκ είναι άλλοτε τολμηρό, άλλοτε σέξι, ποτέ όμως προκλητικά αισθησιακό. Το αυθεντικό μπουρλέσκ, είναι ένα είδος μαζικής διασκέδασης, κάτι σαν μια μεγάλη, αστεία, σέξι σκανταλιά!

Μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα και νύχια αλά Burlesque: το Burlesque βέβαια είναι πάνω απ’όλα τα κορίτσια του. Και για να εξασφαλιστούν οι σέξι εμφανίσεις τους συγκεντρώθηκε μία ομάδα από 15-18 makeup artists με επικεφαλής την Σίντι Γουίλιαμς. Για τις ανάγκες και μόνο του μακιγιάζ επανδρώθηκαν τέσσερα τρέιλερ, ένα από τα οποία ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στο μακιγιάζ σώματος: «προσπαθούσαμε σταθερά να καλύψουμε με αερογράφους τις μελανιές που είχαν τα κορίτσια από το χορό» εξηγεί η Γουίλιαμς. H Σερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα είχαν τους προσωπικούς τους μακιγιέζ και κομμωτές. Όσον αφορά στο θέμα των μαλλιών, με τρεις φυσικές ξανθιές στους βασικούς ρόλους (Αγκιλέρα, Μπελ, Χαφ), έπρεπε να υπάρξει άμεση διαφοροποίηση: η Χαφ έγινε κοκκινομάλλα και η Μπελ μελαχρινή. Για τις ανάγκες του έργου χρησιμοποιήθηκαν και πολλές περούκες που παραπέμπουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και δημιουργούν μία αίσθηση νοσταλγίας.

Το ενδυματολογικό τμήμα, με επικεφαλής τον Μάικλ Κάπλαν (Blade Runner, Flashdance, Fight Club), έπρεπε να φέρει σε πέρας ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Ο Κάπλαν κατέφυγε επίσης στη λάμψη των Σβαρόφσκι, χρησιμοποιώντας 250.000 κρυστάλλους 15 διαφορετικών χρωμάτων μόνο για τα κοστούμια της τελευταίας σκηνής. Ο διάσημος ενδυματολόγος έδωσε έμφαση στην αισθησιακή πλευρά των γυναικείων ρόλων, ενώ για τους άντρες επέλεξε ένα στυλ μάλλον νοσταλγικό που παραπέμπει στο περιβάλλον των παλιών καμπαρέ: τα γιλέκα, τις τιράντες, τα ρολόγια με τις αλυσίδες.

Δες και το βίντεο που ακολουθεί με μια χαρακτηριστική σκηνή από το Burlesque όπου η Σερ δίνει συμβουλές μακιγιάζ στην Κριστίνα Αγκιλέρα!