Ο σωστός τρόπος να εφαρμόσεις τον ορό ματιών σου για καλύτερα αποτελέσματα

15.10.2024
Ο σωστός τρόπος να εφαρμόσεις τον ορό ματιών σου για καλύτερα αποτελέσματα
ΠΗΓΗ:emmaasnilssons
Τα tips που πρέπει να ξέρεις

Τα μάτια είναι ένα από τα πιο εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά και μια από τις πρώτες περιοχές που δείχνουν σημάδια γήρανσης. Γι' αυτό, η χρήση ενός ορού ματιών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ακολουθούν μερικά βήματα για να είσαι σίγουρη ότι αξιοποιείς στο έπακρο το προϊόν σου.

Γιατί να επιλέξω έναν ορό ματιών;

Οι οροί ματιών είναι ελαφριά προϊόντα που περιέχουν ισχυρές φόρμουλες, ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν λεπτές γραμμές, πρήξιμο και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Η τακτική χρήση τους μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση και σφριγηλότητα στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Πώς να εφαρμόσεις τον ορό ματιών

Καθαρό Δέρμα

Η εφαρμογή του ορού πρέπει να γίνεται σε απόλυτα καθαρό δέρμα, πρωί και βράδυ. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ενεργά συστατικά διεισδύουν σωστά.

Διαδικασία Εφαρμογής:

  • Ξεκίνησε από την εσωτερική γωνία του ματιού.

  • Εφάρμοσε τον ορό κατά μήκος της πτυχής του βλεφάρου μέχρι να φτάσεις στην εξωτερική γωνία.

  • Επανέλαβε την ίδια διαδικασία κατά μήκος του οστού των φρυδιών και των κροταφών.

  • Μην παραλείψεις να επικεντρωθείς στο σημείο όπου σχηματίζεται το «πόδι της χήνας».

  1. Προσοχή στην ποσότητα: Θυμήσου το «less is more». Χρησιμοποίησε μόνο μία μικρή ποσότητα ορού, καθώς οι φόρμουλες αυτές είναι ισχυρές και δεν θέλουμε να προκαλέσουμε ερεθισμό.

Ορός και κρέμα ματιών: Το απόλυτο combo

Ο ορός ματιών δεν αντικαθιστά την κρέμα ματιών. Αντίθετα, τα δύο προϊόντα συνεργάζονται για να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποίησε τον ορό πρώτα και, στη συνέχεια, κλείσε τη διαδικασία με την κρέμα για να κλειδώσεις την ενυδάτωση και να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματα.

Η σωστή εφαρμογή του ορού ματιών μπορεί να φέρει επαναστατικά αποτελέσματα στην εμφάνιση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια σου. Ενσωματώνοντας αυτή τη διαδικασία στην καθημερινή σου ρουτίνα, θα διατηρήσεις τα μάτια σου λαμπερά και νεανικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 08:24