Το TikTok έχει ξετρελαθεί με αυτό το μολύβι χειλιών εμπνευσμένο από τα 90's

Το TikTok έχει ξετρελαθεί με αυτό το μολύβι χειλιών εμπνευσμένο από τα 90's
ΠΗΓΗ:@angelinajoliesu
Ο Victor Casale, ιδρυτής της Mob Beauty, ήταν ο επικεφαλής χημικός στη MAC όταν ιδρύθηκε το brand και αναδημιούργησε το θρυλικό «Spice» lip liner.

Αν ρωτήσετε τους λάτρεις της ομορφιάς των '90s ποιο προϊόν νομίζουν ότι αντιπροσωπεύει καλύτερα τη δεκαετία, θα πάρετε μια ηχηρή απάντηση: το MAC Spice Lip Liner. Το ροζ-καφέ μολύβι έχει μια πλούσια ιστορία και πολλούς fans από πίσω του (συμπεριλαμβανομένης της Linda Evangelista), αλλά η έκδοση του Spice που κυκλοφορεί σήμερα δεν είναι ακριβώς η ίδια με την αρχική, τείνοντας περισσότερο στο πορτοκαλί, παρά στο καφέ.

Οι φόρμουλες των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν για διάφορους λόγους. Οι λίστες των συστατικών ενδέχεται να ενημερωθούν λόγω αλλαγών στα πρότυπα και τις απαιτήσεις ομορφιάς. Ορισμένα συστατικά ή χρωστικές μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμα. Οι εταιρείες μπορεί να έχουν αλλάξει χέρια και κατά συνέπεια, τις φόρμουλες.

Ήταν η πιο viral απόχρωση της δεκαετίας των 90s

Ένα προϊόν που αγαπήσατε πριν από 30 είναι λογικό να έχει αλλάξει κάτι ως προς την σύσταση του και να μην είναι ίδιο όπως τότε, αλλά στην περίπτωση του Spice, μια νέα εταιρεία με ισχυρούς δεσμούς με το αρχικό προϊόν, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και φέρνει πίσω την απόχρωση που τόσο αγαπήθηκε στα 90s, στις νέες γενιές.

{https://www.tiktok.com/@makeupbynikkilarose/video/7360835071399480618}

Ο Victor Casale, ιδρυτής της Mob Beauty, ήταν ο επικεφαλής χημικός στη MAC όταν ιδρύθηκε το brand και δημιούργησε το θρυλικό «Spice». Αφού άκουσε τη συζήτηση γύρω από την αρχική φόρμουλα του «Spice» και την αναβίωση όλων των τάσεων των '90s, άρχισε να εργάζεται για να αναστήσει τη φόρμουλα. Το αποτέλεσμα; Το M1990 Smooth Precision Waterproof Lip Liner της μάρκας, το οποίο κατακτά το TikTok.

Διαβάστε για όλες τις λεπτομέρειες!

Η έμπνευση

Το «Spice» ήταν μία από τις πιο εμβληματικές αποχρώσεις των '90s», λέει ο Casale στη Byrdie. «Ήταν αγαπημένο από τόσους πολλούς και έγινε σύμβολο για το μακιγιάζ των '90s». Ο Casale άρχισε να εργάζεται προσπαθώντας να αναδημιουργήσει την απόχρωση «ακριβώς όπως την κυκλοφορήσαμε στη MAC την άνοιξη του 1990» για να καλύψει το κενό.

{https://www.tiktok.com/@millieleer/video/7214195023821262085?q=Spice%20mac%20lip%20liner&t=1721389628288}

Ξεκίνησε επανεξετάζοντας τα βιβλία του εργαστηρίου του από τα τέλη των '80s και τις αρχές των '90s, όταν άρχισε να εργάζεται με τη MAC. Μαζί με τα βιβλία, ο Casale ανακάλυψε ένα «αρχικό δείγμα εργαστηρίου» του Spice και χρησιμοποίησε τόσο αυτό όσο και τα βιβλία για να αναδημιουργήσει το ακριβές χρώμα που είναι διαθέσιμο μέσω της Mob Beauty.

{https://www.tiktok.com/@themobbeauty/video/7359986156311743787}

«Χρειάστηκε η επιστήμη για να ανανεώσω το δείγμα εργαστηρίου που είχα από το 1990 γιατί ήταν σχεδόν 35 ετών και το χρώμα είχε αλλάξει, η φόρμουλα είχε στεγνώσει και οι χρωστικές είχαν μετατοπιστεί», εξηγεί ο Casale για τη διαδικασία του. Μετά από αυτήν την εκτεταμένη έρευνα, «γεννήθηκε» το κατάλληλο προϊόν εν ονόματι, M1990 Smooth Precision Waterproof Lip Liner.

Το προϊόν

Το M1990 της Mob δεν είναι ακριβές αντίγραφο του Spice. Ο Casale εκσυγχρόνισε τη φόρμουλα, όχι το χρώμα, για το σημερινό κοινό ομορφιάς. «Το μολύβι έπρεπε να πληροί τα συνειδητά μας πρότυπα, οπότε πολλά συστατικά τα αφήσαμε έξω», μοιράστηκε. Πάντως ένα είναι αυτό που ξέρουμε! Ότι τα beauty girls του TikTok έχουν λατρέψει αυτό το νέο προϊόν και την απόχρωσή τους και το χρησιμοποιούν non stop στο μακιγιάζ τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2024 - 21:50