Οι 5 τάσεις ομορφιάς που λατρεύει η Gen Z

Οι 5 τάσεις ομορφιάς που λατρεύει η Gen Z
ΠΗΓΗ:@makeupbysamanthaharvey
Ορκίζονται σε αυτές τις τάσεις ομορφιάς!

Η Generation Z μας δείχνει συνεχώς τις προτιμήσεις τις μέσα απο τα social media (το TikTok έχει πάρει φωτιά). Η περιποίηση του δέρματος και τα beauty products που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, όπως οροί με SPF, ενυδατικά foundation και χρωματιστά lip balms και lip oils. Αυτά τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τον δυναμικό τρόπο ζωής και την πρακτικότητα που προτιμά αυτή η γενιά.

Τα social media δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης και ενημε΄ρωσης νέων τάσεων, αλλά και πλατφόρμα κατανόησής τους. Τα tutorial βίντεο επιτρέπουν στη Gen Z να δημιουργεί περιεχόμενο, να πειραματίζεται και να προσαρμόζει τις τάσεις στο προσωπικό της γούστο, δημιουργώντας έναν αέναο κύκλο εξέλιξης των τάσεων. Στο TikTok, ο κόσμος της ομορφιάς παρουσιάζεται μέσα από βίντεο που δείχνουν skincare routines και μακιγιάζ, προβάλλοντας συνεχώς νέες τάσεις και προϊόντα που γίνονται αντικείμενο επιθυμίας.

Η Gen Z συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα ομορφιάς, δημιουργώντας ένα τοπίο γεμάτο ποικιλομορφία και δημιουργικότητα. Κάναμε μια έρευνα και καταλήξαμε στις 5 αγαπημένες τάσεις ομορφιάς της Generation Z.

Skincare

Στο TikTok, influencers και δημιουργοί περιεχομένου προβάλλουν καθημερινά τις skincare routines τους, παρουσιάζοντας διάφορα προϊόντα που επηρεάζουν τις καθημερινές συνήθειες της Gen Z. Η περιποίηση του δέρματος αποτελεί θεμελιώδες βήμα για την προετοιμασία της επιδερμίδας για το μακιγιάζ και ως στόχο έχουν το λαμπερό, glass skin αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@jasminnlily_/video/7357774831003208992?q=skincare%20routine&t=1720910278950}

Lip combo

Ο συνδυασμός μολυβιού χειλιών με κραγιόν ή gloss έχει γίνει viral στο TikTok, επηρεάζοντας τις αγοραστικές συνήθειες της Gen Z. Το Lip Combo είναι απαραίτητο στη ρουτίνα μακιγιάζ, ιδανικό για γρήγορα touch-ups.

Ψεύτικες φακίδες

Οι ψεύτικες φακίδες είναι μια δημοφιλής τάση που αναδεικνύει ένα φυσικό και αυθεντικό look, αγκαλιάζοντας τις ατέλειες και προωθώντας πιο φυσικά πρότυπα ομορφιάς.

Sleek bun

Ο κότσος της μπαλαρίνας είναι η απόλυτη τάση στα social media τα τελευταία χρόνια και δεν μπορώ να κρύψω οτι είναι μια απο τις αγαπημένες μας. Θα χρειαστείς τζελ, λακ και conditioner για να επιτύχεις το τέλειο αποτέλεσμα και είναι κατάλληλο για κάθε εμφάνιση.

{https://www.tiktok.com/@daisyherriott/video/7339902042053430560?q=sleek%20bun&t=1720910316532}

Contouring

Το contouring είναι βασικό step στη ρουτίνα μακιγιάζ της Gen Z, είτε σε μορφή stick, είτε σε μορφή πούδρας, αναδεικνύοντας το πρόσωπο δημιουργώντας φωτοσκιάσεις. Οι influencers δίνουν ακριβείς οδηγίες για την εφαρμογή και τα καλύτερα προϊόντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2024 - 22:22